fredag 25 januari 2013

Holofredag: Cirque - Lonesome George

Det blev ju inget grönt lack i onsdags, ibland räcker inte tiden till helt enkelt och saker och ting blir inte som man har tänkt sig. Men jag tänker i alla fall inte missa Skimmerskuggans holofredag idag för den senaste tiden så har ju faktiskt solen tittat fram flera gånger. Så idag blir det därför holografiskt men också grönt, lite för att kompensera onsdagens miss. Lacket jag tänkte visa er är ett av Cirques lack från kollektionen Objet d'Art som jag har visat er flera lack ifrån tidigare. Idag är det dags för Lonesome George, det lacket som jag troligtvis var mest sugen på från kollektionen. Inte blev jag besviken heller.


Lonesome George är ett skitsnyggt grönt hololack. Formulan är fantastisk, det är så gott som opakt på ett lager men jag valde ändå att göra ett till. Mest för bildernas skull. Det är lättlackat och skapar finfina regnbågar.




Tyvärr är inte vintersolen lika stark som jag och lacket hade velat så jag får lägga till att det bildar mer regnbågar än vad mina bilder vill visa. Oavsett så är det här ett grymt snyggt lack och jag bara älskar det!



26 kommentarer:

  1. Himla fint faktiskt :D Jag gillar grönt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det här är döläckert :D Tycker också om grönt, gjorde inte det tidigare men nu bara älskar jag färgen. Tur att man inte är sämre än att man kan ändra sig ;)

      Radera
  2. Superfint, grönt och holo...mmm, så fint!! Var köper du dina Cirque?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grönt och holo är verkligen en "match made in heaven" :) Jag köper alla mina Cirque från deras egna sida http://www.cirquecolors.com/home/

      Radera
  3. Svar
    1. Jag håller med Helena, älskar den här färgen! Men jag gillade den som du visade idag med. Grönt och holo är en fantastisk kombination helt enkelt :)

      Radera
  4. Svar
    1. Visst är det? :) Så det blev en blogspot-blogg till slut trots allt, välkommen i gänget! :D

      Radera
  5. Åh, så fint! Nyansen är verkligen helt underbar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med! Älskar den här gröna färgen :)

      Radera
  6. Jag har funderat på att köpa det här lacket men har inte kommit till skott än. Det är jättefint.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag älskar alla mina Cirque-lack men det här är nog faktiskt favoriten. Hade jobbat upp mina förväntningar på detta lack rätt rejält innan det kom så jag var lite rädd över att bli besviken men det var om inte ännu finare än vad jag trodde :)

      Radera
  7. Är ju så sjukt sugen på dessa Cirquelack. Får kolla om jag kan spara ihop till en beställning.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det borde du Anna :) Lacken ligger ju lite i den dyrare klassen men frakten är rimlig och de är verkligen värda varenda krona :D

      Radera
  8. Alltså, jag kan inte understryka hur nära det var att jag klickade hem det här lacket för en månad sedan. Men jag gjorde inte det och nu grämer jag mig som bara den.
    Om din kärlek till lacket tar slut så får det gärna flytta hem till mig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ska ha det i åtanke Elin men jag tror nog att lacket trivs väldigt bra hemma hos mig med ;)

      Radera
  9. Woah, sjukligt vackert! Spännande att de två George holosarna jag vet om är underbara. Alltså denna och Saint George från a England. Underbara!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det kul! Saint George är ju en annan favorit här hemma med :)

      Radera