tisdag 15 januari 2013

OPI - Teenage Dream

Jag har visat förvånansvärt lite OPI-lack på bloggen med tanke på att just OPI är ett av de märken som jag har flest av. Jag kan faktiskt inte säga varför det har blivit så men jag tyckte i alla fall att det var dags att visa er ett nu. Det är inget nytt lack utan istället ett av mina absoluta favoriter som jag har använt mig flitigt av. Det här är faktiskt det andra OPI-lacket jag skaffade mig, det första var The One That Got Away som jag fick i födelsedagspresent. Detta lacket heter Teenage Dream och tillhör Kate Perry-kollektionen som kom ut i början av 2011, precis som The One That Got Away.


Teenage Dream är ett ljust ljust rosa med rosa mikroglitter samt runt holografiskt glitter. Lacket är rätt opakt och går därför bra att använda för sig själv men det är också snyggt att använda som layering. Formulan var bra från början vill jag minnas men i och med att det är ett av mina mest använda lack så har det blivit rätt tjockt och segt. Fast inget som lite thinner inte kan råda bot på. På bilderna har jag två lager och som ni ser så syns viss VNL.
Jag älskar verkligen det här lacket och hur flickigt och sött det är vilket egentligen är konstigt då jag inte är så flickig av mig. Det här känns som ett perfekt bröllopslack om man är ute efter den romantiska, söta looken. Får nog ta och införskaffa mig en backup på det här lacket.
6 kommentarer:

 1. Snyggt, kan tänka mig att detta är snyggt att gradera på nageln så det bara är glitter längst ut liksom =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag också tänka mig men jag undviker automatiskt den typen av manikyrer eftersom jag inte vill framhäva hur ojämnt långa mina naglar är :P

   Radera
 2. Wow, detta hade jag helt missat, verkligen dags att införskaffa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du ska. Jag bara älskar det här lacket! :)

   Radera
 3. Riktigt snygg färg på det här glitter lacket :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så snyggt! Vill verkligen ha en backup på det här lacket.

   Radera