onsdag 20 februari 2013

Grön onsdag: Different Dimension - Gnarly

Intresset för mina Different Dimensions lack verkar ju vara riktigt stort så jag tänkte att jag skulle börja swatcha dem direkt. Ja inte bara för er skull för den delen, för jag är grymt nyfiken på de här lacken jag med. Eftersom det är Grön Onsdag hos Vacker & Underbar så känns Gnarly från kollektionen 80's Baby som ett givet val, eller hur? Speciellt med tanke på att det var det här lacket som vann mitt hjärta så fort jag fick flaskan i min hand.


Blev jag besviken? Verkligen inte! Det här lacket är så snyggt att jag inte vet vart jag ska börja. Jag älskar det! Gnarly är ett neongrönt lack med scattered holo. Två saker som alltså inte är så lätta att fotografera, neon och holo. Men bilderna blev ändå helt okej, lacket är något mer neon. Holoeffekten är väldigt svag och om du är ute efter fantastiska regnbågar så är inte det här lacket för dig men om du vill ha ett fantastiskt snyggt neonlack med en holoeffekt som ger lacket mer djup och personlighet så har du hittat rätt. Kanske att det blir mer uppenbart holo i direkt solljus men det antar jag att vi får vänta med att se tills sommaren när solen är lite starkare. Snyggt är det i vilket fall som helst!


Hur var då formulan? Perfekt, lacket är inte tunt vilket passar mig perfekt och dessutom helt opakt på två lager. Det krävs absolut inga underkläder i vitt som andra neonlack kan behöva. Ett kanonlack helt enkelt och jag ser fram emot att testa resten från kollektionen.


Ursäkta för färgen på min hand på sista bilden, färgbalansen på kameran fick fnatt när den försökte fånga upp neonfärgen på lacket. Så koncentrera er på naglarna istället är ni snälla.

12 kommentarer:

 1. Det är verkligen en härlig och knallig grön!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är bara så snygg! Har det ihop med en klarblå tröja idag är det är sjukt snyggt ihop :D

   Radera
 2. Svar
  1. Ja det här är verkligen hur snyggt som helst! :D

   Radera
 3. Oj vad snyggt!! Hur har jag missat det här?? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju ett väldigt diskret märke. Jag hade inte alls hört talas om det förrän jag såg det hos Chalkboardnails. Men läste igår att det ska börja säljas hos Ilarowe :)

   Radera
 4. Ännu ett underbart ärtigt grönt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svårt att förstå hur jag kunde tycka illa om gröna lack innan, nu älskar jag dem :)

   Radera