tisdag 19 februari 2013

Haul: Different Dimension

Då var det dags för ytterligare ett haul-inlägg. Jag nämnde ju i mitt förra att jag hade ett oöppnat paket hemma och här har ni det. Paketet kommer från Different Dimensions Etsy-shop. Det var hos Chalkboardnails som jag först såg Different Dimensions när hon visade deras 80's Baby-kollektion med sex härliga neonlack med holoefffekt. Jag kunde inte stå emot utan var tvungen att klicka hem dem och när jag tittade runt bland de lack Different Dimensions hade att erbjuda så hittade jag också fem lack inspirerade från TV-serien Pretty Little Liars och eftersom det råkar vara en av mina favoritserier så fick de följa med i beställningen med. Ja, jag vet, jag är en svag människa. 

Homeboy, Whatever & Ditz

Tubular, Totally & Gnarly

Spencer, Hanna, Emily, Aria & Doppelgänger
Jag vet inte vilket lack jag är mest sugen på, de är alla så fina. Men favoriterna utifrån flaskorna är Spencer, Hanna, Whatever, Gnarly och Homeboy. Vilka tycker ni ser extra lockande ut?

14 kommentarer:

 1. Åhhhhh gud sååå niiiice!! Vet faktiskt inte vilket som ser mest lockande ut. Tycker alla är sååå läckra. :-) Ett angenämt problem...;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina!! Om formulan och allt är bra med så kan det här nog bli ett favoritmärke bland alla indielack :D

   Radera
 2. Gnarly! Åh, vilken färg!
  Många fina lack där... jag vill att mitt etsy-köp ska komma också. Helst innan fredag så att jag har några roliga lack att ta med till Göteborg :)

  Hm... måste kolla upp de där Different Dimension alltså för deras lack var riktigt snygga i flaskorna :) Swatches!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lovar att swatcha för allt vad jag är värd. Är själv riktigt sugen på att se de här lacken på :D Etsy är livsfarligt men åh så kul!

   Radera
 3. Hrm... Spencer skulle jag nog säga att jag gillar mest, om man måste välja det vill säga, haha :) Jag har fan ingen karaktär när det gäller nagellack, så borde egentligen hålla mig borta från nagellacksbloggar just nu, annars blir det som nu. MÅSTE HA SPENCER!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nagelbloggar är det absolut värst som finns om man inte vill bli sugen på nya lack. Min önskelista är mils lång sedan jag började följa alla bloggar. Ja, Spencer ser så fint ut. Fantastiskt vackert glitter. Ska försöka swatcha det så snart som möjligt :)

   Radera
 4. Gnarly ser ju helt otrolig ut! Fast ja, alla var ju hur fina som helst. :)

  SvaraRadera
 5. Roligt med lack jag inte sett så mycket än. Jag ser fram emot swatcher!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli riktigt kul att testa ett märke som inte är bekant för mig heller :)

   Radera
 6. Vilken spännande leverans! Ser fram emot swatches.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har längtat som tusan efter det här paketet och nu när det är här så vet jag inte vilket lack jag ska börja med. I-landsproblem? ;)

   Radera
 7. Hej Elin!

  Emily ser spännande ut. Sätter kanske guldkant på vardagen när man alltid bär jeans.

  Passar på att tacka för en trevlig blogg som jag nu följer.

  Jag såg din festmanikyr 27 januari med svart och guld. Bring on the bling verkar underbart. Målade du bara en gång med det? Vet du om China Glace har något lack som motsvarar detta. Alltså lika täckande och glittrande ;-). Har kollat lite och glitter finns det gott om men de verkar tunna på glitter (mer transparenta) så man får lacka många gånger för att få samma utseende som flaskan.

  M v h Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emily ser riktigt fint ut, jag gillar lack där glittret är litet och diskret men ändå ger lacket något extra.

   Vad kul att du tycker om min blogg! Jag blir så glad när jag får reda på att den uppskattas :D

   Bring on the Bling är verkligen ett fantastiskt vackert lack och ja det är bara ett lager på bilderna. Jag är osäker på om China Glaze har något motsvarande. Men jag vet att de har ett annat guldglittrigt lack som är riktigt fint och opakt. Blonde Bombshell heter det. Det är enbart guldglitter i det dock. Vill du ha ett med lite andra färger också så har Color Club ett fint lack som heter Gingerbread men det är inte lika opakt på ett lager men väldigt fint ändå. Hoppas att det här var till någon hjälp :)

   Radera