tisdag 5 februari 2013

China Glaze - Papaya Punch

Det blev ett sent inlägg idag vilket inte alls var min tanke men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Meningen var att jag skulle göra färdigt inlägget igår men jag var helt enkelt alldeles för trött för det, så det får bli en sen uppdatering idag. 

I min lacksamling finns så gott som alla färger men vissa är mer överrepresenterade än andra. En färg som jag har väldigt få lack i är orange. Jag kan egentligen inte svara på varför det har blivit så för jag tycker att orange är snyggt, men trots detta så har jag bara ett fåtal lack i den färgskalan. I alla fall, idag vill jag visa er ett av dessa lack och just detta bytte jag till mig i Facebookgruppen Lacka - Byt.


Papaya Punch som lacket tillhör kollektionen Island Escape som släpptes sommaren 2011. Det är ett krämlack och det är färgstarkt men ingen neon. Färgen är något mindre gul i tonen än vad mina bilder vill visa. Formulan var något tjock men blev bättre med några droppar Seche Restore. Lacket blir liknande gula lack väldigt flammigt på första lagret men det räckte ändå med två lager för att lacket skulle bli opakt och för att flammorna skulle försvinna.Jag gillar lacket och kan definitivt tänka mig att fylla på samlingen med fler lack i orange. 
8 kommentarer:

 1. Riktigt snygg orange! Den blir nog ännu snyggare i sommar med brunbrända händer....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina händer lär aldrig bli brunbrända men förhoppningsvis kommer lacket att passa min skandinaviska hudton i sommar ändå ;)

   Radera
 2. Detta är ett av mina favoritlack! Formulan är inte den bästa, men ack vilken färg!

  SvaraRadera
 3. Jag är ju en liten sucker för oranga lack. Det här har jag inte, men nån gång ska det bli ändring på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju till skillnad från dig haft lite svårt för oranga lack, men det här gillar jag verkligen :)

   Radera
 4. Åh, blev lite små kär i den där färgen nu, haha. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är farligt att titta på bloggar ;)

   Radera