lördag 2 februari 2013

Color Club - Snow-Flakes

Idag får ni stå ut med sämre bilder fast fler bilder, var ligger logiken i det? I samband med att jag visade er bilder på mina senaste lack tillskott så fick jag ju också önskningar på vad ni ville att jag skulle visa er här på bloggen. Harvest Moon har jag redan visat och nu är det dags för det andra lacket, Color Clubs Snow-Flakes som kom ut i höstas i julkollektionen Winter Affair.


Snow-Flakes är ett lack med flakes som skiftar i grönt, koppar, röd och guld allt i en genomskinlig bas. Jag valde att visa er det över olika lack för att ni ska se hur den skiftar färg beroende på vilket lack den har som bas. På lillfingret har jag A-Englands Camelot, på ringfingret är det bara bas lack som ni ser, på långfingret H&M - In it for the Game och slutligen på pekfingret så har jag OPIs Purple With a Purpose. Som ni kan se så ser Snow-Flakes helt olika ut beroende på vad du har för bas. Den är näst intill osynlig för sig själv och över vitt var den inte speciellt rolig heller.Formulan var bra och lättlackad. På bilderna har jag ett lager över baslacken och som ni kan se så blir det tillräckligt med flakes. Av de här fyra varianterna så är min favorit helt klart att använda det över svart.Jag slänger in två extra bilder med för att visa hur snyggt Snow-Flakes blev över China Glazes Stella. Här kan man verkligen se skiftningarna i lacket. Vilken variant var er favorit?6 kommentarer:

 1. Det blev riktigt snyggt till mörka färger! :D
  Ovanpå det svarta tycker jag att det blev allra bäst! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Över det svarta så kommer färgskiftningarna verkligen fram :)

   Radera
 2. Åhh så coolt, ja min favvis är nog också över det svarta. Det där måste jag skriva upp på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag gillade det här mycket mer än vad jag trodde. Har ytterst få flake-lack men med det här kan vilket lack som helst få ett upplyft :D Är sugen på att testa det över rött också.

   Radera
 3. Det var riktigt snyggt över svart, men så brukar det vara med flesta effektlack, att de är snyggast över svart :) Men det var riktigt snyggt över Stella om du visade också!

  SvaraRadera