söndag 10 februari 2013

Nail Art Sunday: Rosa gradient

Det är söndag idag som ni vet och många av er har säkert även knas på att det innebär Lelacks Nail Art Sunday. Jaha, nu har Elin lekt med tejp igen tänker ni säkert, men där har ni fel! För jag jobbar hårt på att vidga mina vyer inom nail art och har gett mig på något som jag aldrig har testat innan. Den här veckan var det valfritt tema och det är ingen jättesvår teknik jag har bestämt mig för men ändå lite knepig att få bra. Vad pratar jag om? Jo, gradienter. Vilket i stort sett innebär att man med hjälp av en svamp får två eller fler lack att flyta ihop på nageln.


Eftersom det här var min första gång så valde jag att börja med enbart två lack för att försöka göra det så enkelt för mig som möjligt helt enkelt. Lacken jag har använt mig av är China Glaze - Dance Baby och China Glaze - Beauty Within. Så här i efterhand kom jag på att det kanske hade varit bättre att ha två rosa lack som skiljer sig ännu mer ifrån varandra för det här blev en väldigt diskret gradient., även om det syns lite tydligare i verkligheten än på bilderna. Men ändå helt okej för att vara första gången tycker jag nog ändå. Kommer definitivt att försöka mig på den här tekniken igen.


30 kommentarer:

 1. Jag tycker det var jättefint! Jag gillar när en gradient inte skiljer sig jättemycket mellan de två färgerna, det blir subtilt men man kan ändå se en nyans skillnad. Det här såg somrigt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma! Ja det är snyggt när det är en diskret gradient men det kan vara skitsnyggt när två helt olika färger glider ihop bra med. Men jag känner att jag inte riktigt är där än :P

   Radera
 2. Tror att det var ett ganska smart drag att välja två rosa som låg nära varandra första gången man testar göra en gradient. Brukar ta ett tag innan man får riktig kläm på det och väljer man två kontrastfärger är det lätt att det ser randigt ut istället. Det gör inte din gradient:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att du har helt rätt. För även om det inte är den svåraste tekniken så var det lite pilligt. Men övning ger färdighet antar jag :)

   Radera
 3. Supersnygg gradient, man kan inte tro att du är nybörjare. :D Tycker att det syns tydligt att det är två färger och att de går ihop fint! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gelic, vad glad jag blir :D Det är så kul att utvidga sin kunskap till nya tekniker! Får se vad jag vågar mig på härnäst. Är ju bra sugen på dina panda-naglar som sagt men mina måste växa ut först och det är nog den största utmaningen :P

   Radera
 4. Det var en jättefin gradient och särskilt för att vara första gången så var det ju riktigt, riktigt bra gjort!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar verkligen den här gradienten i rosa! Skitsnyggt!!!

  SvaraRadera
 6. Åhhh såå fint! Älskar gradient, men jag är lite feg för att göra det igen. Men måste försöka snart igen....:-)
  Älskar färgerna också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är alltid lite otäckt att testa nya tekniker när man tycker att man har blivit bra på något annat. Speciellt när det ska fotas och visas upp för alla med :P Men det är bara att träna, det tänker i alla fall jag göra :D

   Radera
 7. Kommer de båda från Rosa Bandet kollektionen? Ååh måste nog införskaffa mig den kollektionen då jag är svag för rosa :) Och även prova en gradient. Supersnygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beauty Within är från Rosa Bandet-kollektionen men Dance Baby är från Electropop :) Jättefina rosa båda två!

   Radera
 8. Jättelyckad gradient med en väldigt mild och "osynlig" övergång mellan färgerna. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Jag blir så glad av alla era gulliga och uppmuntrande kommentarer!

   Radera
 9. Jättesnyggt!
  Gradients ska jag oxå försöka mig på en dag, så jag blir glad av att se effekten av ganska lika lack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att köra på, hur kul som helst!

   Radera
 10. Du har lyckats mycket bra tycker jag :)

  SvaraRadera
 11. Svar
  1. Tack :D Är ju långt kvar innan jag blir lika grym på nail art som du men jag jobbar på det ;)

   Radera
 12. Riktigt lyckat resultat för att vara första gången :D

  SvaraRadera
 13. Riktigt snyggt gjort!
  Hade du inte skrivit det så hade jag definitivt inte trott detta var ditt första försök!!
  Gillar att det är lite ton-i-ton :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Åh, ni ger mig så mycket mer självförtroende för att testa nya saker! :D

   Radera
 14. Väldigt snygg och väl utförd gradient!

  SvaraRadera
 15. Hur har du gjort?

  SvaraRadera