torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag

Då var Alla hjärtans dag här igen, en dag som för mig inte betyder mer än någon annan dag på året men självklart så vill jag ändå uppmärksamma dagen med att måla naglarna i kärlekens tecken. För även om jag är singel så finns det ju så många andra människor som jag älskar, min familj, mina vänner, mina arbetskamrater och så vidare. Enligt mig är inte Alla hjärtans dag en dag för par utan det är en möjlighet att visa vem som helst som betyder något extra för dig att du är glad att du har dem i ditt liv. Fast varför inte göra det alla dagar på året?


Dagen till ära blev det en nail art med kärlekstema som sagt. Jag valde att stämpla idag för det var ungefär det jag hade tid att slänga ihop innan solen går ner helt. Det blev med andra ord en lite stressad nail art och det syns på sina ställen men i det stora hela så blev jag nöjd. Jag har inte valt att använda mig av de typiska färgerna som man kanske förknippar med Alla hjärtans dag som rosa och rött (inte helt i alla fall) utan det blev en lite mer nedtonad färgskala. Lacken jag har använt mig av är China Glazes Elephant Walk, China Glazes Adventure Red-y samt Konads svarta stämplingslack.Jag började med att grunda med Elephant Walk, sedan stämplade jag med hjälp av Bundle Monsters stämpelplatta nummer 311 dit ett kärleksbrev. För att det skulle bli lite färg med i manikyren så valde jag att sätta dit ett hjärta med från samma platta. Resultatet blev som sagt helt okej även om det syns lite missar här och där. Hoppas att ni alla har en trevlig Alla hjärtans dag i sällskap med de som ni håller kärt.


20 kommentarer:

 1. Mycket fint och kul med något som inte är så klassiskt alla hjärtans dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var det jag tyckte var lite roligt med. Speciellt eftersom jag vanligtvis inte uppmärksammar att det är alla hjärtans dag :)

   Radera
 2. Wow vad snyggt!
  jag kommer köra pink thursday nu varje torsdag du får gärna vara med framöver :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka vara med på det Emma :)

   Radera
 3. Tuff alla <3-dag manikyr:)

  SvaraRadera
 4. Superfint! Jag älskar gråa lack! Hjärtat blev pricken över i:et!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gråa lack är verkligen fint, vet inte varför jag inte har så många.

   Radera
 5. Åhh skitsnyggt!! Älskar det verkligen.

  SvaraRadera
 6. Jag brukar inte alltid vara så imponerad av stämplingar, men det här var verkligen en riktigt snygg komposition, hjärtat gör nästan hela grejen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tycker tvärtom att stämplingar kan vara riktigt kul :) Speciellt om det är de lite större som täcker hela naglarna.

   Radera
 7. aldrig sett ett sånt mönster på en platta, jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det var helt nytt för mig med innan jag hittade det här på Bundle Monster. Kul med text tycker jag :)

   Radera
 8. Det här tyckte jag blev så himla fint! Gillar att det inte är helrött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Helena :D Jag tycker också om den lite mer diskreta alla hjärtans dag manikyren. Det är kärlek men inte all in your face ;)

   Radera