tisdag 12 februari 2013

Butter London - The Black Knight

Det var väldigt längesen jag visade er glitter nu har jag märkt. Det beror nog främst på två olika saker, att glitterlack är mer krångliga att ta bort och eftersom jag har varit stressad den senaste tiden så har det blivit mycket snabba swatchar och att vädret inte är optimalt för fotografering av glitterlack. Jag vill ju att ni ska kunna se precis hur vackert lacket faktiskt är. Men jag tänkte faktiskt visa er glitter idag i alla fall, trots att mitt schema fortfarande är proppfullt och trots att solen fortfarande lyser med sin frånvaro. Det blir dock pinsamt dåliga bilder idag för det här lacket fick verkligen min kamera att balla ur, fokus blev ett ord som han helt plötsligt inte alls förstod meningen av.


The Black Knight släpptes som en duo tillsammans med Tart With a Heart julen 2011 och återsläpptes sedan tillsammans med julkollektionen Sparkle, Sparkle 2012. The Black Knight är faktiskt anledningen till att jag först fick upp ögonen för Butter London. Jag råkar vara ett stort fan av svartbaserade glitter men ägde så gott som bara lack med svart bas och silver glitter i. Sen dök det här upp hos Scrangie och jag föll pladask. De är lite klurigt att tyda glittret i lacket, rosa och blått sticker ut mest men sedan kan man även skymta glitter i rött och silver. Formulan är något seg som lack gärna blir när det är fullproppat med glitter, men det är inte svårlackat för det. Två lager krävs för att det ska bli helt opakt. Det här lacket är verkligen snyggt, ett perfekt partylack om du vill ha det mörka svarta men ändå glittrigt och festligt.


The Black Knight släpptes som sagt tillsammans med Tart With a Heart som jag lyckades få tag på via underbara Karin och hennes Nailmail, faktum är att Butter London är himla svåra att få tag på till Sverige men Karin gjorde detta möjligt denna månaden. Hur som helst, The Black Knight må vara vackert som det är för sig själv men tillsammans med Tart With a Heart så bildar det magi. Hur detta ser ut får ni se senare i veckan.


10 kommentarer:

 1. Jättesnyggt! Beställde det här från nailmail men det blev restat, hoppas på att det kommer snart. Har också suktat efter det sedan Scrangie visade det. Apropå din fråga om vilken kamera jag använder så är det en vanlig kompaktkamera. En Casio Exilim EX-H30, som jag leker lite med inställningarna på. Kommer ett inlägg om det snart, eftersom det är fler som frågat. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot ditt kamerainlägg :) Jag måste nog leta reda på bruksanvisningen till min och se om jag kan komma på ett sätt att få mer skärpa i mina bilder med. Hoppas att du får ditt Butter London snart, du kommer älska det jag lovar!

   Radera
 2. Väldigt snyggt måste jag säga, jag gillar ju glitterlack!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det här är så sjukt snyggt! En riktig lemming som jag är så glad för att jag har nu :D

   Radera
 3. Så himla fint, mitt var restat så jag får längta lite till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du något kul att se fram emot :) Det är verkligen hur fint som helst. Kan inte sluta titta på mina naglar när jag har det på mig.

   Radera
 4. Så läckert det här är! Jag har funderat på att skaffa det här länge men det har aldrig blivit av..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker definitivt att du ska skaffa det :D

   Radera