måndag 25 februari 2013

OPI - Get Your Number

Jag är sen med att visa OPI's Liquid Sand-lack jag vet, ni har sett dem säkert tusentals gånger vid det här laget på alla möjliga olika nagelbloggar. Men det hindrar inte mig från att visa dem här heller. Liquid Sand innebär att lacken torkar med en matt sandliknande struktur. Jag ska ärligt säga att jag var skeptisk till Liquid Sand-lackens finish då jag tidigare inte har varit speciellt förtjust i struktur lack. Jag vill att mina naglar ska vara släta och högglansiga. Det blev inte så många bilder idag heller för min kamera tappade allt som kan kalla fokus och kontroll när den ställdes inför det här lacket. Ni får helt enkelt titta på de som blev minst ofokuserade. Vill ni se felfria bilder av lacket så kan ni titta in hos Nailtastic med.


Get Your Number är alltså ett utav fyra liquid sand-lack som släpptes med OPI's Mariah Carey-kollektion som kom ut nu i början av året. Kollektionen är uppdelad i två grupper med fyra lack i varje, den ena gruppen kallas för studionyanser och den andra för scennyanser. Get Your Number ingår tillsammans med de tre andra liquid-lacken i scennyanser. 

Get Your Number är i alla fall ett blått lack med prismatiskt hologlitter. Lacket är skirt och det blir viss VNL. På bilderna har jag två lager men det hade nog inte skadat med ett tredje. Lacket torkar långsammare än andra OPI-lack och det tar en stund innan det blir matt men det kan också bero på att jag är bortskämd med att använda Seche Vite och på de här lacken så ska du inte ha topplack.
Jag måste faktiskt erkänna att jag tyckte om lacket riktigt mycket. Jag var helt säker på att jag skulle irritera mig på den sträva ytan men det gör jag inte, visst det känns annorlunda och lite konstigt men det är absolut inte irriterande. Jag tänkte att jag skulle visa er hur lacket ser ut med topplack också sida vid sida med hur det ser ut utan så att ni ska kunna se skillnaderna.


Som ni kan se så är det rätt stor skillnad i färg och med topplack får lacket lite mer djup men jag måste ändå erkänna att jag fördrar det utan topplack. Det hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle göra.

Translation: I know that I'm late showing you OPI's Liquid Sand polishes, you have probably seen them a thousand times by now on different polish blogs. But that doesn't mean that I'm not going to show you them as well. I have to tell you that I was skeptic about the Liquid Sand finish because I usually don't like structure polishes. I won't show you a lot of pictures today because my camera had a lot of troubles to focus on my nails so I will just show you the best ones. For perfect pictures visit Nailtastic.

Get Your Number is a blue polish with prismatic holo glitters. The polish is sheer and there is some VNL. I have two layers on the pictures but it wouldn't hurt with a third one. The polish dries a bit slower than other OPIs and it takes some time for it to get matte but it can also be because I'm used to using Seche Vite.

I'm actually surprised myself when I tell you that I prefered the matte version of Get Your Number even though it has more deep and color together with topcoat. Even the structur of it doesn't bother me although it feels different from what I'm used to. 

6 kommentarer:

 1. Det är underbart vackert, jag ska visa upp alla fyra liquid sand denna veckan tänkte jag, jag gick ut med det lila....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul Ann-Sofie :) Jag har nämligen också tänkt visa dem under veckan. Ska bli intressant att se om vi är överens angående dem eller har helt olika åsikter.

   Radera
 2. Alla visa liquid sand idag! ;) Jag föredrar, precis som du, de med överlack ;)
  Vad långa dina naglar har blivit! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja jag har märkt det med :P Ja visst har de växt! Så underbart och det är helt och hållet tack vara gellacket :D

   Radera
 3. Vart köper du dina nagellack? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu, det är från en massa olika ställen :)
   China Glaze och Color Club köper jag vanligtvis från www.head2toebeauty.com, OPI från www.nailsupplies.us eller ebay och mina indielack från www.etsy.com eller shop/llarowe.com

   Är det något specifikt märke som du tänker på och som jag inte har nämnt så får du säga till :)

   Radera