onsdag 6 februari 2013

Grön Onsdag: Maybelline - Moss

Då var det onsdag igen och ni vet ju säkert vid det här laget vad det innebär. Jajamen, Karins Gröna onsdag.  Idag tänkte jag bjuda på ett av lacken som fick följa med mig hem under mellandagsreorna och här kan vi snacka svår fotograferat lack. Bilderna blir hyfsat bra men lacket är lite ljusare och har lite mer grön ton än vad som syns på bilderna. Fick trixa med ljus och olika kameror ett bra tag och det här var så nära sanningen jag kunde komma.


Det här är i alla fall Maybellines Moss, ett khakigrönt krämlack och riktigt snyggt om ni frågar mig. Jag äger inga andra lack som ens påminner om det här i färgen och det ångrar jag lite nu. Formulan på det här är nämligen inte jätterolig, segt och tjock och vi ska inte tala om penseln. Det här är utan tvekan den sämsta penseln jag någonsin har använt. Den är för lång helt enkelt, vilket gör den instabil och svår att lacka med. Det som däremot väger upp lacket är att det är opakt på enbart ett lager samt att färgen är underbar. Ett vardagslack med attityd, kan man beskriva det så? Det känns i alla fall stilrent fast lite kaxigt.
Två andra lack från Maybelline fick också följa med hem till mig under mellandagsreorna och det ska bli intressant att se om jag upplever penslarna som en lika stor pina hos dem eller om det berodde på att det här lacket var så pass segt. Vad är era erfarenheter av Maybellines pensel?


10 kommentarer:

 1. Snygg färg. Jag brukar trivas väldigt bra i den här typen av lite dammiga gröna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har som sagt inte haft något liknande lack sedan innan men jag föll verkligen för det här.

   Radera
 2. Såå snyggt med den här nyansen, måste hitta nåt bra lack med den här färgen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle tro att de flesta lackmärkena har någon liknande färg :)

   Radera
 3. Snygg nyans, men trist att det var så segt!
  Kul att du är med =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var synd! Förhoppningsvis så blir det lite bättre med en dos thinner :)

   Radera
 4. Det värsta som finns är när man hittar något riktigt snyggt lack också är penseln i värsta laget.. Brukar använda en vanlig gelepensel då ist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den här penseln var verkligen inte rolig.

   Radera
 5. Fin färg. Jag gillar de här nyanserna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina :D Förstår inte varför jag inte har använt liknande lack tidigare.

   Radera