fredag 1 februari 2013

Glossybox: Januari 2013

Idag blir det ett Off topic-inlägg, eller ja lite off opic i alla fall. Jag kommer inte visa er ett nagellack men däremot en produkt som har med naglarna att göra. I onsdags damp nämligen min allra första Glossybox ner i brevlådan. Efter att ha hört alla prata om de produkter de fått i sina Glossyboxar så kunde jag inte låta blir att testa det själv. Jag är inte så jättehaj på smink men tycker att det är väldigt kul med skönhetsprodukter. Först tänkte jag visa hur boxen såg ut.

Glossyboxen, riktigt fin kartong
Jättefint förpackad inuti

Inuti såg det ut så här
 De produkter som boxen innehöll är följande och såhär stod det beskrivet om dem:

Oliva by CCS - Eco Makeup Remover Wipes
Rengöringsservetter som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup. Innehåller ekologisk, mjukgörande olivolja och olivlövsextrakt som mjukgör och återfuktar.
Percy & Reed - Reassuringly Firm Session Hold Hairspray
Denna fuktresistenta spray ger dig en fantastisk stadga utan att synas på håret.
BABOR - Super Style Mascara, Volyme and Lenght
Våga haka på en av de senaste trenderna med färgad mascara! Denna ger både volym och längd samt snygga separerade fransar. Innehåller A- och E-vitamin. Färg: Violet

Burt's Bees - Lemon Butter Cuticle Cream
100% naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglarna och nagelbanden och lämnar en frisk doft av citrus.
Elite Models - Intensity Eye Pencil
Vattenfast och extremt hållbar, intensiv kajalpenna. Krämig och mjuk som gör appliceringen enkel och precis. Innehåller lugnande ämnen såsom sheasmör och vitamin E.
Jag tycker att det var roliga produkter över lag men är nog mest nöjd med nagelbandskrämen från Burt's Bees. Jag vet att många älskar deras nagelvårdande produkter men jag har inte testat dem förut. Nu har jag redan hunnit smörja in nagelbanden med krämen ett par gånger och mitt första intryck är rätt igenom positivt. I vanliga fall använder jag mig av Lush's Lemony Flutter som jag älskar men det använder jag mestadels på kvällarna eftersom jag upplever det rätt kladdigt. Burt's Bees nagelbandskräm är mindre kladdig och luktar fantastisk gott, vilket i och för sig Lemony Flutter gör med. Jag tänker fortsätta att använda Lemony Flutter hemma men Burt's Bees är däremot perfekt att ha i väskan och använda på jobbet eller när jag är iväg någon annanstans.

Sen tror jag att jag kommer att gilla sminkborttagningsservetterna, de kommer vara perfekta när man sover borta eller är på gymmet.

Den produkt som jag är minst nöjd med eller mest skeptisk till kanske jag ska säga är BABOR mascaran. Enbart för att den är lila. Jag använder ingen annan mascarafärg än svart men jag tänker ge den en chans och testa den i alla fall. Vem vet, jag kanske faller pladask.

Vad tycker ni? Är det roligt om jag visar mina Glossyboxar eller tycker ni inte att det hör hemma på den här bloggen? Vill ni att jag berättar vad jag tycker om produkterna allt eftersom jag testar dem? Ge mig era tankar och åsikter, bloggen är ju trots allt för er skull med och inte bara för min.

9 kommentarer:

 1. Visa gärna glossyboxen!!
  Det tycker jag är lika intressant som naglar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul, då kommer jag att fortsätta med det :)

   Radera
 2. Jag tycker också du ska visa upp Glossyboxen. Jag gör också det i min blogg. Kul att läsa vad andra får och vad de tycker om produkterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag med. Extra spännande att se vad som skiljer boxarna åt :)

   Radera
 3. Visa du! Jag fick samma i min, med undantag för att jag fick ett krämrouge från illamasqua istället för mascaran. (De kallade det för krämpigment, men det var en rougefärg, så jag kommer att se det som det)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder smink väldigt sparsamt så jag vet inte om rouge hade varit bättre än mascaran men det ska bli roligt att testa något nytt.

   Radera
 4. Klart du kan visa upp din Glossybox! :D
  Jag har precis slutat/pausat min Glossy, men vissa grejer vore ju faktiskt kul av dessa... Typiskt ;)
  Fast jag skulle gärna testat mascaran och är skeptisk till servetterna, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det Andrea! Haha, ja alla är vi olika ;) Jag är nog inte tillräckligt vågad för lila mascara men vi får väl se. Kanske ändrar uppfattning totalt.

   Radera
 5. Tycker också att du kan visa glossyboxarna. Det gör jag. Kul att se vad andra får och tycker om produkterna.

  SvaraRadera