fredag 22 februari 2013

Holofredag: Zoya - Aurora

Jag ljög visst förra veckan när jag sa att mina holografiska lack i arkivet var slut för nu hittade jag faktiskt ett, så idag blir det holofredag trots allt. Visserligen är lacket från en julkollektion men vad gör det när lacket är så här vackert. Jag bryr mig egentligen inte ett dugg om vilken säsong ett lack hör till utan jag kör på det som jag är sugen på för stunden och Zoyas Aurora som ni ska få se idag är ett lack som man inte kan vara trött på någon gång om året. Jag lovar! Lacket släpptes med Zoyas julkollektion Ornate julen 2012 och jag älskar verkligen den kollektionen, den är så bra sammansatt.Aurora är ett lila holografiskt lack med grovt holo i, det bildas inga regnbågar utan det är ett scattered holo. Vackert är det oavsett. Formulan är något tunn och det behövdes tre lager för att få det opakt och det torkar väldigt glansigt och fint. Torkar snabbt gör det också.
 Tycker ni att jullack bör användas vid jul eller kan ni använda dem året om?

Translation: Apparently I lied last week when I told you that I didn't have any holographic polishes in my photo archive because now I found one. So today I can join Holo Friday after all. The polish is from a holiday collection but that doesn't matter when the polish is as beautiful as this. To be honest I don't care at all which season a polish belongs to, I wear whatever I feel like for the moment and Zoya's Aurora which I'm showing you today is a polish you can't get enough of no matter the time of the year. I promise you! The polish was released with Zoya's christmas collection Ornate 2012 and I really love this collection, it's put together so well.

Aurora is a purple holographic polish with rough holo in it, it doesn't create rainbows because this is a scattered holo. It's gorgeous no matter what. The formula is some what thin and it takes three layers to make it opaque and it dries very shiny and beautiful. It dries fast as well.

What do you think? Do Christmas polishes belong to Christmas or can you wear them all year around?

10 kommentarer:

 1. Det här är helt underbart! Den kollektionen är super, jag håller med dig.
  Nej jag tycker man kan använda "jullack" året om! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den, det finns inte ett enda lack i den här kollektionen som jag inte tycker om :)

   Radera
 2. Jättefint! Fattar inte varför jag inte testat mitt än. Jag använder jullack året om, vem orkar bry sig om säsonger? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är likadan Emma, jag har fortfarande Storm och Blaze otestade fast de är hur lockande som helst. Men jag har fått för mig att jag vill spara dem till soligt väder :P

   Radera
 3. Himla fint! Älskar namnet också. Aurora är lätt ett av de finaste namnen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker det med! Jag älskar nämligen namnet Aurora, om jag får en dotter någon gång så finns faktiskt det med som tänkbart namn :) Udda men fint liksom.

   Radera
 4. Detta fantastiska lack kan verkligen användas när som!!
  Jag avgudar det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att man kan använda det året om, sedan är det ju dessutom inte ett typiskt jullack vare sig vad det gäller färg eller namn :)

   Radera