lördag 16 februari 2013

Indie Haul

Etsy kan vara ett av de farligaste platserna på nätet att besöka. Jag blir alltid kär i det mesta jag ser där och det är inte lätt att motstå att kicka hem alla skönheter som radas upp i de olika webshopparna. Precis så var det sist jag surfade runt på Etsy, mitt klickfinger började leva sitt eget liv och vips så var en massa skönheter på sin väg hem till mig. Idag tänkte jag visa er två paket som har kommit hem till mig den här veckan. Ett finns kvar oöppnat här hemma så det får ni se senare.

Det första paketet kommer från Darling Diva Polish, ett märke som jag inte har testat innan och som jag är väldigt nyfiken på. Utifrån swatches så ser det ut som riktigt bra lack. Det här paketet bestod av följande lack:
A Christmas Story, Seriously Serious & BJ

Lightning Crashes & Dreamy
 Lightning Crashes var faktiskt ett högst uppskattat bonuslack som jag inte hade beställt utan som de skickade med som present. Hur gulligt är inte det?

Andra paketet kommer från Pretty & Polished som är ett av mina favoritindiemärken. Jag beställde tre lack som jag har suktat efter ett tag samt en Grab Bag där du får två slumpade lack för ett billigare pris. Från Pretty & Polished kom de här lacken:

King of C-C-Cool, Boy Bleu & Punk'd Up Betty

I min Grab Bag fanns Hearts & Daggers samt You Are Beautiful 
Helt okej Grab Bag faktiskt, det är ju alltid en liten chansning eftersom du inte vet var du får men samtidigt väldigt roligt. Hearts & Daggers har jag tittat på många gånger så det ska bli kul att prova det. You Are Beautiful är jag lite mer skeptisk till för det ser ut att vara ett frostlack men jag ska ge det en chans i alla fall.

I vanlig ordning, är det något lack ni är mer nyfikna på en de andra? Ett kommer jag visa redan senare idag, vilket får ni reda på om en stund.

12 kommentarer:

 1. King of C-c-cool ser mes spännande ut men eg lite svårt att välja ;) Alla ser kanon ut!
  Blev av med etsy-oskulden förra v och har ngr lack på väg hem...vågar inte kika mer för då blir väl kontot tomt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja Etsy är verkligen livsfarligt! Men det är ju så kul med indielack.

   Radera
 2. Åhh så mycket fina lack, sååå kul att få hem såna paket, även om plånboken inte är lika bra. Har ännu inte handlat på etsy.....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen roligt när paketen kommer. Som man kan längta :D Du borde definitivt kika in på Etsy men akta dig för man vill ha allt ;)

   Radera
 3. Jag är i valet och kvalet om jag ska klicka hem några söta lack från Darling Diva... Egentligen så klagar plånboken min mina ögon tycker ju de är så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så svårt att avstå ibland! Det här är mina första Darling Diva så jag är förväntansfull inför att testa dem :)

   Radera
 4. Ingen dålig skörd hörru du! Ett av mina absoluta favoritlack har du fått hem. A Christmas Story :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var du och din blogg som fick mig att klicka hem det Helena ;)

   Radera
 5. Jag har inte hittat in i indievärlden ännu. Av någon anledning är det sällan de tilltalar mig... Det är vackra lack absolut men jag tycker ofta att de kostar lite mer än vad de är snygga om jag säger så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt! Jag hade verkligen behövt lite av det tänkandet men tyvärr så älskar jag indielack :P

   Radera
 6. Jag älskar Darling Diva och Carrie är alltid så gullig. Senast jag beställde skickade hon med två extra lack åt mig; Lightning Crashes och Roller Girl. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Roller Girl står med på min önskelista. Riktigt fint är det :)

   Radera