fredag 15 februari 2013

Butter London - Tart With A Heart

Nu är det slut på hololack i mitt arkiv och eftersom det inte har varit någon sol så har jag inte heller fotograferat något nytt. Fast med tanke på hur mycket jag har haft den här veckan så har jag svårt att tänka mig att jag skulle ha hunnit fotografera även om solen hade varit framme. Så idag blir det ingen holofredag som ni kanske redan har räknat ut. Jag tänker istället bjuda på en riktigt glittrig fredag och som utlovat visa hur Tart With A Heart ser ut över The Black Knight som ni fick se här i tisdags, båda från Butter London och båda släpptes tillsammans som en duo julen 2011.


Men idag fokuserar vi på Tart With A Heart även om bilderna är på de båda lacken tillsammans. TWAH är ett nudefärgat glitterlack som fungerar alldeles utmärkt att använda för sig själv, då krävs det tre lager för att lacket ska bli tillräckligt opakt. Idag har jag valt att visa det tillsammans med The Black Knight som sagt och på bilderna ser ni två lager av Black Knight med ett lager TWAH över och sist ett lager Seche Vite. Tart With A Heart består utav ljust ljust rosa glitter i olika storlekar i en klar bas, det finns även svart mikroglitter i lacket. Formulan är kanon, det är inga problem att fördela glittret jämt över naglarna.
Hur tycker ni att lacken passar ihop? Hade ni hellre haft dem var för sig? Jag tycker att det här en hur snygg kombination som helst och det är näst intill omöjligt att sluta titta på sina naglar.


13 kommentarer:

 1. Jag tycker att det var en utmärkt kombination, supersnyggt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag gillar den verkligen med :)

   Radera
 2. Jag minns när lacken kom och Scrangie visade dem ihop och alla bar dem så. Jag vet inte, för mig personligen passar det bättre med dem i varsin manikyr än i samma men det är fint på bild, på andra. jag gillar ju svärtan i Dark Knight och den försvinner ju om man lägger det ljusa glittret ovanpå, liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det som är det tråkiga, att svärtan försvinner ur Dark Knight men jag gillar hur det är som att ha tre olika lack fast det egentligen är två :D

   Radera
  2. Ops, Black Knight menar vi såklart ;)

   Radera
 3. Jag tycker att det var en rolig kombi även om de är som snyggast ensamma! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Black Knight är en av mina favoriter och jag älskar det för sig själv. Men jag tycker också om hur det blir som ett helt annat lack tillsammans med TWAH :D

   Radera
 4. TWAH! Det var roligt att säga! (med stroppig brittisk ton)
  Det här är jättesött, skaffade bara Black Knight då dock.
  Hmmm, gillar de nog på alla vis, själva och tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, visst är det! Blev lite jobbigt att skriva ut Tart With a Heart som också är ett roligt namn :)

   Radera
 5. Riktigt snyggt! Jag skulle nog ha valt en beige/vit eller rosa bas. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag absolut testa, kan nog bli riktigt gulligt :D

   Radera
 6. Åååh! GLITTER!!! Tycker det blev en väldigt effektfull mani.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här är det glitter i massor! :D

   Radera