lördag 9 februari 2013

Deborah Lippmann - Good Girl Gone Bad

Jag lovade er ju tidigare att jag skulle försöka få med lite mer Deborah Lippmann på bloggen, jag har varit dålig på det tidigare vilket egentligen är konstigt för jag älskar mina DL-lack. Idag tänkte jag visa er ett av de lacken från Deborah Lippmann som jag älskar allra allra mest, nämligen Good Girl Gone Bad.


Good Girl Gone Bad är ett fantastiskt fint skimmer lack i vinrött eller plommonlila kanske. Färgen är rätt svår att definiera men vad gör det för tusan vad snyggt det här är! Lacket kom ut inför julen 2011 och det kanske inte är ett lack som jag skulle koppla samman till jul men inte är det mindre fint för det. Formulan är helt okej, lite seg och första lagret blir därför lite flammigt. Sedan är penseln väldigt tunn och liten vilket gör att det är svårt att undvika ett flammigt första lager. Som tur är så blir det mycket bättre redan på andra lagret och det är precis så många lager jag har på bilderna. Lacket torkar matt så för att verkligen få fram skimret krävs det  ett överlack.
Det här är också ett lack som jag skulle vilja visa er i sommar för det här skimret är så fint i solen men självklart så är det molnigt som tusan ute när jag skulle fotografera. Ni ser skimret i alla fall men inte hur mycket det sticker ut.


4 kommentarer:

 1. Åhhh så fint det är. Underbar färg och skimret är otroligt snyggt,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är hur vackert som helst. Jag använder det stup i ett :)

   Radera
 2. Fint. Ser fram emot sommarbilderna, kan tänka att det är ännu finare då :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då kommer lacket förhoppningsvis verkligen till sin rätt :D

   Radera