söndag 17 februari 2013

Nail Art Sunday: Converse

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag kikade in på Lelack för att ta reda på vad veckans Nail Art Sunday tema var och upptäckte att det var Converse. CONVERSE! Herregud! Men jag har ju gett mig tusan på att jag ska försöka vara med på Nail Art Sunday varje vecka så det var bara att börja kolla på tutorials på Youtube och göra ett försök. Visst är det fantastiskt hur allt kan se så enkelt ut på Youtube men när du ska göra det själv så ser det inte klokt ut? Det är ungefär där jag är idag. Efter att ha tittat på en tutorial och tänkt att det här verkar ju inte så svårt, det fixar jag, så sitter jag nu här med de fulaste naglarna jag någonsin har sett. Det är kladdigt och ojämnt men jag försökte och det är det viktigaste i det här fallet. Nail Art är nytt för mig och jag antar att jag måste sätta min prestationsångest åt sidan och intala mig själv att det inte kan vara perfekt direkt. Jag kommer utvecklas och om ett par år kanske mina Converse-naglar kommer vara så där snygga som de var på YT.

Hur som helst så ska jag väl visa er några bilder på gräsligheten med. Beredda?
Haha, ja jag vet inte vad jag ska säga mer än att det hade lätt varit snyggare med längre och jämnare naglar och med någon som inte är darrheten själv och därför kan måla rakt. Lack jag använde mig av var A-Englands Camelot samt Viva la Divas nr 35.

12 kommentarer:

 1. Men du har lyckats bra, jag tyckte också det såg lätt ut men det var minsann inte lätt, så otroligt pilligt!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det var verkligen pilligt. Jag får nog investera i några nail art-lack tror jag :)

   Radera
 2. Äsch så farligt var det inte, var beredd på något hemskt när du beskrev det så. Kanske hade du behövt en tunnare nail art pensel för så snörena blivit smalare bara. Jag tyckte också det var svårt idag. Trodde någonstans att det bara var streck och prickar och det är ju enkelt, riktigt så engelt var det inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det var mer utmaning än vad jag hade räknat med. Men övning ger ju färdighet säger de så jag lär väl vara grym längre fram :P

   Radera
 3. aaaw, gulliga ju! ^^
  Inte så farligt alls! jag skulle nog inte få till det bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min kompis sa att det såg ut som bebis-Converse och jag kan väl hålla med henne till viss del :P

   Radera
 4. Åh nej så illa är det inte!!
  Övning ger färdighet sägs det ju ;)
  Jag vågar inte ens än......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det är bara att fortsätta försöka så kan det förhoppningsvis inte bli annat än bättre :)

   Radera
 5. Ett ordentligt nailartlack hade du helt klart vunnit på att införskaffa dig för att kunna jobba mer i detalj. Men jag tycker inte det ser så illa ut alls, framför allt inte om du var så rädd för temat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får nog bli en sådan investering framöver, speciellt med tanke på att jag tänker fortsätta vara med på söndagarna :)

   Radera
 6. Det här var ju visst bra! Dessutom är ju alla barn i början ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i :) Det är bara att fortsätta försöka.

   Radera