lördag 23 februari 2013

Different Dimension - Spencer

Har ni tröttnat på Different Dimension-lacken än? Hoppas inte det för här kommer ett till. Den här gången från Pretty Little Liars-kollektionen. Eller ja, den kallas inte för Pretty Little Liars och det har säkert med copyright att göra men jag kommer kalla den för det i alla fall. För er som inte har sett Pretty Little Liars så är det en ungdomsserie med rätt mycket spänning och väldigt många cliffhangers. Jag älskar ungdomsserier! Det finns fyra lack i den här kollektionen och de är alla döpta efter seriens fyra huvudkaraktärer. Idag tänkte jag visa er Spencer.Spencer är ett rött glitterlack med mikroglitter i rött, svart och silverholo. Formulan är lite skum, den är lite trög men samtidigt så pass tunn att det rinner ner lite i nagelbanden på sidorna. Eller så är det att glittret blir tungt och därför glider ner, jag vet inte men jag har inte upplevt den här kombinationen med något lack innan. Så det krävs lite städning efter lackning men det var ändå inte så att jag irriterade mig på det.
Det är fullständigt omöjligt att fånga på bild hur vackert det här lacket faktiskt är i verkligheten. Det är så glittrigt! Jag var på utbildning i jobbet igår och kunde se hur fleras blickar fastnade vid mina naglar vid några tillfällen. Det här lacket sticker nämligen ut och det är så himla fint!

7 kommentarer:

 1. Kominationen rött och glitter får mig alltid på fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen något speciellt med rött och glitter :) CG's Ring in the Red var det lack som fick mig att gå från att inte tycka om röda lack till att älska dem:D

   Radera
 2. Jag tröttnar inte! Jättefint lack. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra för det är många fler att ta sig igenom :) Tar en liten paus och visar några andra märken med dock. Någon måtta får det ju vara.

   Radera