måndag 18 februari 2013

Blå Måndag: A-England - Order of the Garter

Då var Blå Måndag här igen och idag känns det verkligen som en "blue monday". Jag har min mest fullspäckade vecka på länge framför mig där varje dag är uppbokad med antingen jobb, praktik eller skola och vissa dagar till och med dubbelpass. Jag kan inte påstå att jag ser framemot det väldans mycket utan längtar snarare till att veckan ska vara över så att saker och ting lugnar ner sig lite igen. Jag ska försöka blogga som vanligt undertiden men vi får se hur mycket jag hinner med och framför allt hur mycket jag orkar. 


Idag tänkte jag hur som helst visa er ett lack från A-Englands kollektion The Legends som jag har visat er något lack ur tidigare. Den här gången är det dags för Order of the Garter som är ett blått skimmerlack. A-Englands hemsida beskriver den som en royalblå och jag kan inte mycket mer än att hålla med. Kanske borde säga med att lacket är något ljusare än vad det är på mina bilder. Jag måste verkligen sätta mig in i bildredigering men det får bli när det lugnar ner sig med allt annat. 
Formulan var lite tunnare än vad jag är van vid när det kommer till A-England men inte dålig för det. På bilderna har jag tre lager men man hade likaväl kunnat komma undan med två. Men när lack ska fotograferas så kan skavanker komma fram som man inte ser med blotta ögat och därför valde jag ett extra lager i det här fallet. Jag gillar verkligen det här lacket, skimret ger det ett härligt djup och färgen är underbar. Definitivt en favorit bland mina blåa lack.


12 kommentarer:

 1. Supervackert! Jag har dock ett par liknande redan så kommer nog inte köpa det själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är inte så vidare unikt, men väldigt fint :)

   Radera
 2. Svar
  1. Blått kan knappt vara något annat än vackert :)

   Radera
 3. Vilket supervackert skimmer!! Ja, hela lacket var urtjusigt!!
  Jag har också en sån där vecka som är helt galet fullspäckad framför mig... mest med jobb tyvärr... Vi får måla på nåt färgsprakande lack så humöret går upp! :) Neon Tuesday kanske? hihi! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev neongrön onsdag istället ;) Det drog upp humöret en del, plus att den värsta delen av veckan är över och jag har det lite lugnare, även om det är mer än vanligt, resten av veckan.

   Radera
 4. Jättevackert lack! Var rädd om dig själv under veckan, bloggen kan alltid vänta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad söt du är! Det går bra. Faktum är att bloggen blir lite som en terapi där jag kan skjuta stressen åt sidan :)

   Radera