måndag 11 februari 2013

Blå Måndag: Essie - Aruba Blue

Det blev ett sent inlägg idag, men inte tillräckligt sent för att missa Mrs. Datas blå måndag och tur är ju det. Jag har grälat med posten halva dagen om ett försvunnet paket och efter det så gick musten ur mig lite så då behövdes det ett extra vackert lack för att pigga upp mig igen. Så jag plockade fram ett av mina absoluta favoritlack. Det här kan inte beskrivas som något annat än vackert!


Aruba Blue är ett blått skimmerlack som tillhör Essies original sortiment om jag har förstått det rätt, alltså det sortimentet som alltid står i hyllorna på till exempel Åhléns eller Kicks. Lacket har också varit ganska omtalat eftersom det är det lack som Emily Bunts karaktär i Djävulen bär Prada har på sig under större delen av filmen. Hur som haver så är det här det absolut vackraste blåa lack jag äger. Jag älskar det! Formulan är bra, det blir nästan opakt på ett lager men jag brukar välja två för att det verkligen ska komma till sin rätt. Det behöver inget topplack för glansens skull, bilderna är tagna utan topplack och som ni ser så glänser det en hel del ändå. Det enda jag har att beklaga mig över är penseln som är extremt bred, bredare än min lillfingernagel. Jag är så glad att Essie har bytt ut den mot tunnare penslar.Nu ska jag försöka koppla bort mitt poststrul och ägna mig åt min andra terapihobby förutom bloggandet, nämligen bakning och sen ska jag titta in hos alla er andra och se vad ni har hittat på till Blå måndag. För om inte starten på dagen var toppen så tänker jag i alla fall se till att kvällen blir kanon!


13 kommentarer:

 1. Det är verkligen en fin blå.

  Jag har sett Djävulen Bär Prada några gånger men aldrig sett att lacket är med konstigt nog. Hmm, nu måste jag ju se den igen, bara för att se lacket, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag tänkte inte heller på det när jag såg filmen innan jag läste att det var så, nu är det svårt att se något annat än naglarna :P

   Radera
 2. Håller med, det är verkligen vackert!! Skön nyans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Blått kan aldrig gå fel :D

   Radera
 3. Det var en lysande blå:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den lyser upp vilken mulen dag som helst :)

   Radera
 4. Svar
  1. Eller hur! Detta sitter nästan alltid på mina tår :)

   Radera
 5. Underbar blå nyans! En riktig humörhöjare!!
  Djävulen bär Prada är en av mina favoriter, men jag har aldrig tänkt på lacket! Måste se om den snart igen och kolla noga! Kul info!! :D

  SvaraRadera
 6. Dumma posten!!! Det är dock en helt fantastisk blå färg!

  SvaraRadera
 7. Det här fick jag i julklapp av min yngste son! Helt underbart snyggt.

  SvaraRadera