torsdag 7 mars 2013

OPI Mariah Carey Collection Vår 2013

Hurra! Jag har lyckats visa er en hel kollektion för allra första gången och tänkte därför också visa er min första kollektionssammanfattning där jag listar lacken från det jag gillade bäst till det jag tyckte sämst om även om det har varit jättesvårt att bestämma. Jag har en ganska klar uppfattning vilka jag gillar mest och vilka jag gillar minst men däremellan är det betydligt mycket svårare. Överlag så måste jag säga att Mariah Carey-kollektionen har varit lite av en överraskning som har lärt mig att både struktur- och frostlack kanske inte är så farligt som jag har velat tro.

Här kommer lacken mer eller mindre i den ordningen som jag fastnade för dem. Skiljer det sig jättemycket från er?
8. Sprung

Translation: Hurray! I managed to show you a whole collection for the very first time and therefore I'm also going to show you my very first summarising where I list the polishes from the one I liked the most to the one I liked the least. I have my mind pretty set on which polishes I like the most and the least but the ones in between are really difficult to decide about. Over all I have to say that the Mariah Carey-collection has surprised me by teaching me that bought structure and frosty polishes doesn't have to be as bad as I like to believe.

4 kommentarer:

 1. Jag hade satt Sprung högra upp men annars är det absolut samma ordning för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den där Sprung alltså, den är så fin i flaskan men jag gillar den verkligen inte på mina naglar :(

   Radera
 2. Jag tycker Can't Let Go är värd en högre plats och även Sprung. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Can't Let Go är jag också lite osäker på om jag inte vill ha högre upp egentligen. Men som ja sa, det var jättesvårt att rangordna lacken i miten.

   Radera