söndag 24 mars 2013

Nail Art Sunday: Daisies

Det har varit tyst på bloggen under helgen och anledningen till det är att jag fyllde år i fredags och har firat  mina nu 26 år med vänner och familj. Bloggen har därför fått lida lite men nu är jag tillbaka med nya krafter igen och jag tänkte faktiskt visa er hela två manikyrer idag. Vi börjar med mitt bidrag till veckans Nail Art Sunday hos Lelack där temat den här veckan var valfritt. 

Jag vet att jag har sagt det tusen gånger tidigare men idag när jag var ute på tipspromenad så kände jag åter igen hur mycket jag längtar efter våren och värmen. Därför ville jag göra dagens Nail Art riktigt somrig och dessutom passa på att träna på frihand. Valet föll på prästkragar som är en av mina favoritblommor.

Följande lack har jag använt:

China Glaze - Kinetic Candy, China Glaze - Papaya Punch och Viva la Diva - #35
 Det är lite klurigt att måla på frihand och det är definitivt något som jag måste träna på men jag blev ändå väldigt nöjd med resultatet. Det är verkligen somrigt och fint.Translation: It's been quiet on the blog during the weekend and the reason for that is that Friday was my b-day and I've been celebrating my new age with my friends and family. My blog has therefor been suffering some but now I'm back with new energy again and I'm actually going to show you two manis today. Lets start with my contribution to this weeks Nail Art Sunday at Lelack where this weeks theme was optional

I know that I've said it a thousand times by now but today when I was out on a quiz-walk I really longed for spring and warmth again. Because of that I wanted to do a true summer Nail Art and also take the moment to try free hand painting. I chose to do daisies which happens to be one of my favorite flowers.

It's tricky to paint free hand and it's definitely something I have to practice on but I'm still pleased with the result. It looks nice and like summer.

22 kommentarer:

 1. Jättefint! Åh, jag längtar också till vår, värme och lite sol. Är så jäkla less på kylan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy för kylan! Idag gick dessutom värmen i min lägenhet sönder så det var lika kallt inne som ute. Jag är extremt tacksam att de fick igång det efter några timmar så jag slipper sova i tio minus grader :P

   Radera
 2. Tycker det blev sååå fint, riktigt bra gjort på frihand. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Allt blir verkligen så mycket lättare med rätt redskap :D

   Radera
 3. Åh så fina blommor! Jag tycker du är jätteduktig på frihand, jag hade aldrig lyckats få så där små och söta blomblad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med rätt val av nail art pensel så gick det faktiskt rätt smidigt men jag behöver fortfarande träna mer :) Min svagaste sida är nog raka streck.

   Radera
 4. Åh wow så fint det blev!!! Gillar verkligen färgkombinationen också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Jag är också nöjd med färgerna.

   Radera
 5. Svar
  1. Tack! Ja jag behöver vår nu känner jag.

   Radera
 6. Så söta:) Motivet påminner mig om en vaxduk vi sålde på mitt gamla jobb flera somrar i rad, det var en storsäljare varje år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kan tänka mig att den var populär, för få saker är väl en lika stor symbol för sommar som prästkragar? :)

   Radera
 7. Åh, det var jättesöta naglar! Riktigt fina prästkragar, skickligt gjorda! Jag längtar också till våren, och det blev ju inte mindre nu när man fick se dessa naglar :)

  SvaraRadera
 8. Men stiligt, och väldigt vårigt och fint. Grattis i efterskott! :)

  SvaraRadera
 9. Jättesött! Längtar också till våren, speciellt nu! :)

  SvaraRadera
 10. Riktigt somrigt och härligt!

  SvaraRadera