måndag 25 mars 2013

Blå Måndag: China Glaze - Kinetic Candy

Påskvecka - Easter week

Det var längesen jag hade en temavecka på bloggen nu och jag tänkte därför passa på att ha ett nytt tema den här veckan och fira in påsken samtidigt. Vad sägs som det? De här veckan kommer jag därför bara visa lack som jag på något sätt tycker passar bra till påsken. Jag kan tänka mig att det kommer bli en hel del gult och lila men även pasteller och våriga färger och kanske om tid finns, en del nail art.


Idag är det ju även Blå Måndag hos Linda så jag tänkte att vi börjar Påskveckan med ett lack som även passar in på det temat. Det blir basen till gårdagens nail art, alltså China Glaze's Kinetic Candy.Kinetic Candy är ett ljustblått krämlack med en fantastisk formula. Lacket blir nästan opakt på ett lager men för fotografering krävs två, det är extremt lättlackat och glider ut över nageln som smör. Lacket släpptes 2012 med vårkollektionen Electropop och det råkar faktiskt vara den första hela kollektionen jag skaffade av alla mina lack och dessutom en väldigt bra kollektion.Vilka färger är påsk för er?


Translation: It's been a while since I had a theme week at the blog so I thought that I would have a new one now and celebrate Easter at the same time. What do you think about that? So this week I will show you polishes that I think goes well together with Easter. I think there will be a lot of yellow and purple but also pastels and spring colors and if there's time, some nail art.

Today is also Blue Monday at Linda's so I thought that I would start Easter Week with a polish that works with that theme as well. So today I'm showing you the base of yesterday's nail art, that is China Glaze's Kinetic Candy.

Kinetic Candy is a lightblue creme with a fantastic formula. The polish is almost opaque with one coat but for photographing it takes two. It's easy to use and it flows on the nail like butter. The polish was released in 2012 with the spring collection Electropop which also happens to be my very first full collection that I got and also a very good collection.

What colors make you think of Easter?

24 kommentarer:

 1. Fin skön vårig blå färg!!
  Påsk....ja det är nog allt gult, men även lila, grönt i både pastell och "piggare" nyanser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar den med :) Det bara kliar i fingrarna efter vårfärger.

   Radera
 2. Vad fin blå färg.
  För mig är påsken gul och lila! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog de två färgerna som de flesta förknippar med påsk :)

   Radera
 3. Jättefint! Hajar älskar såna här ljusa pasteller. För mig är påsken färgglad med mycket gult, lila, grönt, rosa, blått och pasteller. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hajar? :) Vi är nog inne på samma spår över vilka färger vi gillar vid påsk :)

   Radera
 4. Färgen är jättefin, men jag tyckte formulan var klistrig och knepig.

  De färger jag förknippar med påsk är väl alla möjliga ljusa pasteller; gult, lila, blått och rosa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inga problem med formulan och jag är nästan hundra på att jag inte har tunnat ut lacket heller. Två olika satser kanske? Eller bara olika smaker :)

   Radera
 5. Det här lacket behöver jag skaffa, så fint det är! Påskfärger för mig är nog främst gult, rosa och lila, men även pastellfärger rent generellt som den här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättesnyggt! China Glaze har en massa fina pasteller. Kollektionen Up & Away får mig alltid att dregla :D

   Radera
 6. Tack för att du påminde mig om hur fint det här lacket är.

  SvaraRadera
 7. Det här var supersnyggt och vårigt. Är sugen på något av denna typ i ögonblicket. Tyvärr blir det för många indieköp, och för lite basköp tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir lätt så, jag har också gått lös på indies det senaste.

   Radera
 8. Snyggt, detta måste jag ju skaffa! :D

  SvaraRadera
 9. Den här bå färgen är helt underbar!
  Jag har också ett ex av den,och dom övriga från kollektionen.Älskar dom alla :-)
  Påsk är väl mest gult för mig,längtan efter solen.Men själv väljer jag vitt och ljusrosa till mitt påskris :-D

  Nu har jag länkat din blogg från min. Tyckte väl att det var nått som fattades ;-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den här kollektionen är verkligen en hit! Den enda jag inte har kvar är Techno men det beror enbart på att jag hade andra liknande lack. Åh, vad jag med längtar till solen och att få lämna vinterjackan på vinden!

   Tack för länkningen :)

   Radera