fredag 15 mars 2013

Girly Bits - Razzle Dazzle

Vi fortsätter med swatches på veckans Harlow Haul va? Lacken är ju så fina så jag kan helt enkelt inte hålla mig borta ifrån dem och eftersom jag inte har hunnit fotografera dagtid den här veckan så har jag ändå inget holografiskt lack att visa er idag. Så vi kör på glittrigt utav bara tusan istället, för det är ju inte så dumt det heller. Igår fick ni se ett av de nya KBShimmer-lacken och därför tänkte jag att det kunde vara kul att visa ett av de båda Girly Bits-lacken idag.Först av dessa två tänkte jag visa er Razzle Dazzle som är det rosa lacket. Det rosa väldigt glittriga lacket om man ska vara exakt. Razzle Dazzle är nämligen packat med rosa, lila och holografiskt mikroglitter och under ett starkt ljus så är det som ett skådespel på naglarna. Lacket är helt otroligt vackert! Formulan är hur bra som helst, det räcker med två lager och det är inte långt ifrån att det hade räckt med ett. Lacket är med andra ord väldigt opakt och passar kanske därför inte jättebra som layeringlack utan det här är nog bäst för sig själv. Däremot är det här ett topplacks-ätande litet monster och det behövs två lager för att det ska bli slätt, skulle inte förvåna mig om jag behöver bättra på med ytterligare ett lager imorgon.Det blev inte så många bilder på Razzle Dazzle idag och det med den enkla förklaringen att det är omöjligt att ta bilder som visar hur vackert det här lacket faktiskt är. Bilder med blixt blev bäst men det här lacket är ännu bättre i verkligheten. Nu så här i efterhand så ångrar jag lite att jag inte beställde Purple Potion med eftersom det verkar vara Razzle Dazzles lila motsvarighet. Men det kommer fler chanser så klart.Translation: Lets continue with the swatches of this weeks Harlow Haul, don't you think? These polishes are so gorgeous that I just can't keep away from them and since I haven't had the time to photograph during daylight this week I don't have any holographic polish to show you today anyhow. So we'll go for glitter instead, because that isn't too bad either. Yesterday I showed you one of the new KBShimmer polishes so I thought that I would show you one of the Girly Bits today.

First out of the two is Razzle Dazzle which is the pink polish. The pink and very glittering polish that is, because Razzle Dazzle is packed with pink, purple and holo microglitter and under a bright light it has an amazing glow. This polish is incredibly beautiful! The formula is great, it covers enough in two coats, almost one. So as you can understand this polish is really opaque and it would therefor probably not me good as a layering polish and should be used by itself instead. It's a topcoat-eating monster though and it takes two coats to get smooth and I will probably have to add a third coat tomorrow.

I didn't show you a lot of pictures of Razzle Dazzle with the simple explaination that it's impossible to take pictures that show how beautiful this polish really is. Pictures with flash is the best ones but the polish is even more beautiful in real life. Now afterwards I regret that I didn't order Purple Potion as well since it seems to be Razzle Dazzle's purple twin. There will be more chances though.

10 kommentarer:

 1. Nä, glitter känns alltid rätt!! Jag tror jag ska sikta på Purple Potion. En lila syster till det här låter ju inte dumt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen att du ska. Tittar man på swatches så ser Purple Potion alldeles fantastiskt ut :D

   Radera
 2. Åh wowm, en underbar färg, så läckert!!

  SvaraRadera
 3. Jag måste ha, jag måste ha, jag måste ha!
  Rackarns vilka säljbilder du tagit Elin! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilderna blev faktiskt helt okej :) Men som sagt, lacket är ännu vackrare i verkligheten.

   Radera
 4. det ser jättefint ut! Det finns ju en anledning till att Pam haft den i sortimentet sedan starten. Och Purple Potion med för den delen. Jag hade PP men har aldrig provat den, jag lottade ut den på bloggen istället. Kanske var dumt. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det låter inte som den bästa idéen du har haft ;) Men du gjorde ju säkert en läsare väldigt glad :D

   Radera
 5. Åh vad snyggt!! Det liknar nåt... kan inte komma på det... Nåt Nubar eller CC lack... Äsch, får återkomma om det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får du göra för nu blev jag nyfiken :P

   Radera