lördag 2 mars 2013

OPI - A Butterfly Moment

Då har ni fått se alla fyra Liquid Sand-lacken från OPI's Mariah Carey kollektion och setet som de kallade för scenlack. Därför går vi idag vidare till de resterade fyra lacken som ingår i gruppen studiolack och som påminner mer om lack som OPI brukar ha i sina kollektioner.


Först ut av studiolacken är A Butterfly Moment som är ett skimrande halvfrostigt lack i nuderosa skulle man väl kunna säga. Som en blandning mellan persikorosa och nude. Formulan var riktigt bra, lacket blir opakt på två lager och det var inga problem att lacka med det. I och med att det är ett frostigt lack så visar det en del penseldrag men inte alls så illa som det kan vara.
Den här kollektionen har verkligen förvånat mig. Jag trodde inte att jag skulle falla för strukturlack på det sätt som jag gjorde med Liquid Sand-lacken och jag trodde definitivt inte att jag skulle tycka om frost. För jag avskyr frost i vanliga fall, men det här lacket tycker jag faktiskt om! Det är inte det vackraste lacket jag har burit men det är fint och jag tycker att det gör sig bra med min hudton. Det är diskret, stilrent och ja, snyggt. Ingen favorit ur kollektionen på något vis men ändå ett helt okej lack.Translation: So now I've showed you all of the four Liquid Sand polishes from OPI's Mariah Carey collection and the group of polishes that they call Stage shades. Now it's time to move on to the rest of the poishes from the collection and the group they call Studio shades, which reminds more of the polishes OPI usually release in their collections.

The first one I'm showing you is A Butterfly Moment which is a shimmering half frosty polish in nudepink. Well, lika mix of peach and nude. The formula is really good, the polish is opaque with two layers and there was no trouble applying it what so ever. Since the polish is a frost it leaves a bit of brush strokes but not at all as much as it could have been.

This collection has surprised me a lot. I didn't think that I would fall for structure polishes as much as I did with the Liquid Sands and I definitely didn't think that I would like a frosty polish. Because I usually hate frost, but this polish I actually like! It's not the most beautiful polish I've worn but it's nice and I think it goes well with my skintone. It's discrete, classy and yeah, good-looking. It's not a favorite from the collection in any way but it's a nice polish.

6 kommentarer:

 1. Ingen höjdare varken färg- eller finishmässigt för min del :/ men det är ju vilsamt och fint i sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, frost är svårt och inte en favorit hos mig heller, men jag tycker ändå att detta är ett helt okej nedtonat lack och frostfinishen är inte så framträdande.

   Radera
 2. Jag har bilder på det här i arkivet och tro mig, jag kommer vara tvungen att trösta läsarna med en katt den dag jag publicerar dem. Herreguuuuud vad fel det var på mig. På dig ser det helt okej ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kattbilder kan trösta vem som helst :)

   Radera
 3. Det var finare än jag hade förväntat mig, men inte snyggt nog för att jag skulle kunna bära det på egen hand. Men tillsammans med Pink Yet Lavender - wow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tillsammans med Pink Yet Lavender är det verkligen vackert :)

   Radera