onsdag 13 mars 2013

Grön onsdag: Color Club - Port-Folio

Det här kanske inte är det mest självklart gröna lack som jag visar er idag men jag tänkte att det kanske skulle platsa till Karins Gröna Onsdag i alla fall för lacket skiftar ju faktiskt i grönt. Idag står nämligen ett Color Club-lack på tur och inte vilket som helst utan Port-Folio som råkar vara ett av mina fåtal duokroma lack.


Lacket skiftar i lila och grönt och det är så vackert. Jag har försökt att fånga färgskiftningarna så bra jag bara kan men det här är det första dukroma lack som jag försöker mig på att fotografera och det var lite klurigt. Men ni kan ju se lite skillnad på bilderna i alla fall.Lackets formula var något tunn och det har en tendens att rinna om man har för mycket på penseln men det var ändå opakt på två lager. Jag gillar det här lacket och dess effekt, får nog ta och införskaffa mig lite fler duokroma lack. Skulle gärna vilja lägga tassarna på Jades Diamond-lack till exempel.
Translation: This might not be the most obvious green polish that I'm showing you today but I thought that it might fit for Karin's Green Wednesday any way. At least it shift in green. The polish I'm showing you today is Color Club's Port-Folio, one of my few duochrome polishes.

The polish shifts in purple and green and it's so beautiful. I've tried to capture the colorchanges as well as I could but this is the first duochrome polish that I try to photograph and it was a bit tricky. You will see some difference in the pictures though.

The formula is quite thin and it has a tendency to run if you have to much on the brush but it's still opaque with two coats. I like this polish and it's effects. I think I have to buy more duochrome polishes, like the Jade Diamonds, I wouldn't mind getting my claws around those.

12 kommentarer:

 1. Duokromt är alltid roligt! Fint lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är kul med lack där det händer något extra :)

   Radera
 2. Åh, det där är en lemming! Väldigt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det är så lätt att få tag på :D

   Radera
 3. Åh, det här lacket är så fint, har det själv och nu blev jag sugen på att lacka med det igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen fint. Blev riktigt sugen på ett röd-orange duokromt lack efter att ha lackat med det här. Det vore grymt snyggt :D

   Radera
 4. Det här är himla snyggt. Som sminkan sa, duokromt är alltid fint!

  SvaraRadera
 5. Snyggt o visst har du fått med lite skiftningar fint, absolut inte det lättaste att fota...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej och extra svårt eftersom jag tog bilderna på balkongen och solen speglade sig i displayen på kameran så jag såg inte ett jota utan tog kort hej vilt utan att veta om jag hade fokus eller nått :P

   Radera
 6. Svar
  1. I totally agree, it's amazing :)

   Radera