lördag 9 mars 2013

Darling Diva - Seriously Serious

Det är helt och hållet tack vare Helena, som driver bloggen Lacky Corner, att ni får se det här lacket även hos mig. Det var hos henne som jag först såg lacket och blev blixtkär på en gång, som om det hade gått att undvika. Så vid min första beställning hos Darling Diva så fick det här lacket självklart följa med och inte har jag ångrat detta en enda sekund för herrejävlar vad snyggt det här är!


Seriously Serious (älskar namnet, tänk er det med brittisk accent) är ett glitterlack med mikroglitter i blått, lila och grönt i en klar bas. Det är snabbtorkande och bygger upp bra. Den här gången har jag valt att inte använda mig av ett grundlack först för att ni verkligen ska få se hur fantastiskt vackert det här lacket är alldeles av sig självt. Jag har fyra kanske till och med fem tunna lager på naglarna och visst det är en massa men när resultatet blir så här så är det tametusan värt det. Tyvärr finns det inga bilder i världen som kan göra det här lacket rättvisa men jag tappade verkligen hakan när jag kom ut på balkongen och såg hur mycket det gnistrade och strålade i solen, det går inte att beskriva utan måste upplevas. Jag slutar där och så njuter vi av bilderna istället.


Translation: It's completely thanks to Helena, who's the mastermind behind the blog Lacky Corner, that you get to see this polish here as well. It was at here blog where I saw this polish for the first time and I waere star struck right away, like it was possible to avoid it. So when I placed my first order with Darling Diva this polish was of course a part of it and I haven't regretted that once because damn this polish is amazing!

Seriously Serious (love the name, imagine it in a British accent) is a glitter with micro glitter in blue, purple and green in a clear base. It dries quickly and builds up great. This time I chose not to wear another polish under it so that you can really see just how gorgeous it it all by itself. I'm wearing four maybe five thin coats and sure that's a lot but when the result looks like this it's worth it. Unfortunetely there aren't any pictures in the world that could do this polish justice but I really dropped my jaw when I stepped out on my balcony and saw what this looked like in the sun, it can't be described, you have to see it for yourselves. Lets enjoy the pictures.

18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Eller hur? Det är hur vackert som helst :)

   Radera
 2. Jag älskar Seriously Serious (haha, brittsk accent <3). Det är så vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja jag kan inte låta bli att uttala det högt för mig själv :P

   Radera
 3. hahaha jaa man måste tänkte det i brittisk accent!
  Är det verkligen blått i? Jag hittar inget blått i mitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan ha fel, det kanske bara är lila och grönt men att det lila ser ut som blått i visa vinklar. Så kan det mycket väl va :)

   Radera
 4. När jag la upp en bild på min swatch på Darling Divas FB sida så klagade jag lite att vi skandinavier kanske inte riktigt gillar att uttala namnet. Fick till svar att hon hade funderat på hur hennes norska mormor eller farmor skulle uttalat och börjat skratta :)

  Det här lacket är ett av mina absoluta favorit glitterlack som jag rekommenderar alla som gillar glitter att skaffa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är inte de lättaste orden att uttala. Det har definitivt hoppat upp på min glittertopplista med :D

   Radera
 5. Är inte inne på indie lack men ibland kan man hitta riktiga pärlor :) Supersnyggt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fallit för indielack totalt. Tycker det är kul att de oftast är lite udda :)

   Radera
 6. Oj wow! När det är så mycket solreflexer i ett lack då måste det verkligen GNISTRA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör det verkligen! Jag har aldrig sett ett lack som gnistrar som detta förut. Så otroligt vackert :)

   Radera
 7. När lack är så här vackra kan jag gå med på så många lager :)
  Lyckost du som äger detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, hade det varit ett annat lack så hade jag aldrig gått med på så många lager. Nu är det enda jag inte tycker om med det att lacket tar slut så fort då :P

   Radera
 8. Det är verkligen helt underbart! helena fick mig också att köpa det. jag var tveksam först men sen slog jag till och jag har inte heller ångrat mig.

  SvaraRadera
 9. Svar
  1. Visst är det! Jag älskar verkligen det här lacket :)

   Radera