söndag 10 mars 2013

Nail Art Sunday: Blå Gradient

Som ni minns så var ju inte jag med och deltog på förra veckans Nail Art Sunday hos Lelack, det fanns inte tid och ork helt enkelt. Men vad tråkigt det kändes efteråt. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det här men Nail Art Sunday har blivit lite av min blogghöjdpunkt i veckan. Jag tycker det, jag som inte vågade ge mig på nail art. Ibland överraskar man till och med sig själv. I alla fall, eftersom jag missade förra veckans tema som var gradienter och jag egentligen hade planerat precis vad jag ville göra då så tänkte jag göra det den här veckan istället när det är valfritt tema.


Jag har gjort en gradient tidigare, även den till Nail Art Sunday, och valde då en mer diskret kombination av färger. Därför tänkte jag ge mig på två färger som inte är så lika varandra den här gången och valet föll på OPI's Can't Find My Czechbook och OPI...Eurso Euro från Euro Centrale-kollektionen. Jag glömde visst att göra rent runt naglarna märkte jag när bilderna kom in i datorn, att man alltid ska upptäcka vad man har missat när det är försent.Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet, långfingret blev så där men de andra fingrarna blev bra mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Jag trodde att det skulle vara svårare att få färgerna att gå ihop i varandra på ett snyggt sätt men var inte så farligt trots allt. Nästa gång det är gradientdags så ska jag nog testa att göra en glittergradient tror jag.Translation: As you remember I didn't take part in last weeks Nail Art Sunday at Lelack, there simple just wasn't enough time and energy. But it felt really bad afterwards. I never thought that I would say this but Nail Art Sunday har actually become my favorite blogpost of the week. I think so, I, who didn't have the guts to try nail art. Sometimes you can even surprise yourself. Anyway, because I missed last weeks theme which was gradients and I had everything planed I thought I would do that this week instead when there's an optional theme.

I have made one gradient before, for Nail Art Sunday as well, and then I chose a more subtile combination of colors. So now I thought that I would go for two colors who are a bit more different from each other and I chose to go with OPI's Can't Find My Czechbook and OPI...Eurso Euro from the Euro Centrale collection. When I saw the pictures in my computer I realized that I forgot to clean up around the nails, why are you always realizing your misstakes when it's too late?

I'm actually pretty pleased with the results, my middle finger was no success but the other nails actually became much better than I thought they would. I thought that it would be more difficult to get the colors to blend in with each other but it wasn't so hard after all. Next time I feel for a gradient I probably will try to do a glitter one.

28 kommentarer:

 1. Kan du inte berätta hur du har gjort? Riktigt snyggt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag kan :) Jag började med att måla hela nageln med två lager Can't Find My Czechbook sedan tog jag och droppade två små "pölar" med varje lack precis brevid varandra och drog ihop dem försiktigt med en knappnål. Sedan tog jag en makeupsvamp och doppade den i lacket och svampade sedan över halva nageln ungefär. Det finns en jättebra guide hos The Nailasaurus, här har du den :)
   http://www.thenailasaurus.com/2012/04/gradient-nails-picture-tutorial.html

   Radera
 2. Kanonsnyggt! Den manikyren ska du vara riktigt stolt över!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elin! Det är jag. Riktigt kul att svampa ju :)

   Radera
 3. Grymt! Så måste kag också göra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du ska Anja :)

   Radera
 4. Jättesnygga färger och supersnyggt gjort!!
  Den där gradienten är helt perfekt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! :) Jag gillar också färgerna, tänkte direkt när jag såg dem att jag skulle vilja kombinera dem på något sätt.

   Radera
 5. Såååå snyggt det blev och blått är ju bara sååå underbart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja blått är verkligen en fantastiskt fin färg.

   Radera
 6. Snyggt! :D Nail art sunday är lite extra roligt faktiskt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen det, gillar utmaningen den ger. Speciellt med tanke på att jag är lite feg vad det gäller Nail Art och kan behöva en knuff :P

   Radera
 7. Vad glad jag blir när jag läser att det jag startade som en kul grej för nu väldigt längesedan är något som folk numera längtar efter och ser som en av veckans höjdpunkter:)

  Din gradient ser väldigt fin ut, framför allt lillfingret ser väldigt fint ut:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en rolig temadag, speciellt eftersom den utmanar mig i tekniker och liknande som jag annars troligtvis aldrig hade vågat ge mig på :)

   Tack, lillfingret är den nagel som jag blev mest nöjd med också :)

   Radera
 8. Jättefin gradient! Gillar färgkombon och du har fått väldigt mjuka övergångar tycker jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det härliga färger, en sommargradient :)

   Radera
 9. Grymt snyggt gjort! Gillar färgkombon och de mjuka övergångarna! Bra jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tove :) Jag är ny på det här med gradienter men det är ett väldigt kul och ganska enkelt sätt att få till snygga manikyrer.

   Radera
 10. Fina färger i gradienten! Och jag måste ju också säga att söndagen är favoritdagen och den temadagen som jag tycker bäst om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Misstänkte att det inte bara var jag som tyckte det och visst är det kul att ha något att längta till på söndagar istället för att bara våndas över att helgen är slut :P

   Radera
 11. Gradient är ju så läckert! Måste göra en sån här blå någon gång, kommer passa så bra i sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen effektfullt med gradienter och jag håller med dig, blått är perfekt till sommaren :)

   Radera