måndag 11 mars 2013

Blå Måndag: OPI - Can't Find My Czechbook

Här lovar jag i förra veckan att jag inte skulle visa mer OPI på ett tag och ändå så har jag redan visat er två stycken sedan dess. Jag är visst inte så bra på att stå fast vid mina beslut men när det är fina lack så spelar det ju egentligen inte så stor roll. Idag är det ju som bekant Blå Måndag och även om Mrs. Data har lämnat över stafettpinnen till Lindas Nailorama så lever temadagen kvar (kul tycker jag) och jag tänkte att jag skulle vara med idag med grunden till gårdagens nail art.

Varför envisas Blogger med att vända på mina bilder så här ibland? Suck!


Can't Find My Czechbook är ett superhärligt blått lack med en svag grön ton som min kamera inte alls vill fånga. De två sista bilderna blev nog mest verklighetstrogna. Hur som helst så är det här ett lack helt i min smak, det är så vårigt och fint. Lacket är otroligt lättlackat och är precis så där lagom tunt i min mening, inte alls så att det rinner ner i nagelbanden. Det blir lite strimmigt med första lagret men med ett andra så blir det både jämnt och opakt.
Translation: Last week I promised not to show you any OPI's for a while and still here I go again for the second time since then. Obviously I'm not that good at doing as I say but who cares when it comes to beautiful polishes. As you know today it's Blue Monday and even though Mrs. Data has given her relay baton to Lindas Nailorama the theme day is still alive (fun!) and I thought that I would participate with the base color from my nail art yesterday.

Can't Find My Czechbook is an amazing blue polish with a hint of green in it which my camera sadly wouldn't pick up. The last two pictures are closest to the truth. Anyway, this is a polish just in my taste, it's the perfect spring color and truly beautiful. The polish is very easy to work with and has the perfect thin formula in my opinion, it doesn't run down your cuticles. It takes two coats to get it opaque.

16 kommentarer:

 1. Jag tycker verkligen att det här är ett fint lack. Jag trivdes bra i nyansen när jag bar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag bara älskar det! En perfekt sommarfärg :)

   Radera
 2. Det är en fin färg, men den känns kanske inte så unik?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej unikt är det troligtvis inte men ändå äger jag ingen dupe. Trodde att det skulle vara likt OPI - Fly eller China Glaze - For Audrey men Fly är mörkare och For Audrey ljusare så det är ett unikt lack i min samling i alla fall :)

   Radera
 3. Det här fick jag hem i fredags och det dyker nog upp på min blogg i veckan också. Suverän färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fantastisk färg :) Den har fått pryda mina naglar i flera dagar nu. Fast okej, med lite nail art över, men ändå :)

   Radera
 4. Så vacker blå nyans, det påminner lite om Orly Skinny Dip som jag visar idag. Men SD är nog något ljusare kanske....Snyggt är det iaf. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog lite likt men jag tror att Skinny Dip är ljusare precis som du säger och en mer ren turkos, det här drar ju lite mot grönt :)

   Radera
 5. Jättehärlig sommarfärg och helt klart snyggt på egen hand också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bara älskar den här färgen, kommer användas flitigt i sommar skulle jag tro :)

   Radera
 6. Jättevackert! Blir sugen på sommaren när jag ser det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen den perfekta sommarfärgen :)

   Radera
 7. Måste faktiskt ha detta :) vill sitta i solen med en mjukglass i handen och detta på naglarna. Mmm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad sugen jag blev på glass nu, och sommar!

   Radera
 8. Älskar att somriga nyanser börjar att synas mer och mer på nagellacksbloggarna nu :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt men det får en att ha ännu mindre tålamod med kylan än vanligt :P Man vill ju att det ska bli vår och varmt nu på en gång.

   Radera