måndag 3 december 2012

Haul - OPI

Idag tänkte jag faktiskt bjuda på dubbla inlägg för jag måste bara visa mina senaste fynd. Jag har nämligen varit på min första dusty hunting. Vilket innebär att man är på jakt efter äldre lack som är svåra att få tag på, just ordet dusty menar att dessa lacken oftast är dammiga eftersom de har stått ett tag. Denna sysselsättning passar kanske bättre i USA men det går rätt så bra i Sverige också även om man får räkna med att betala lite mer. Det är därför det är så bra att ha Ebay på mobilen för då kan man jämföra priset i butik med vad de går för på Ebay så att man inte gör en miss och köper ett lack för mer än vad man behöver, perfekt! Dessutom hade jag ännu större tur och lyckades hitta alla sex lacken på 30 procents rea.

The Show Must Go On, Bring On The Bling, Cherry Much In Love
The Show Must Go On och Bring On The Bling var kanske inte de mest fantastiska fynden utan jag fick dem för ungefär 40-60 kr billigare per lack än på Ebay. Men det är ju helt okej, speciellt eftersom jag har varit sugen på de här båda ett bra tag. Den tredje Cherry Much In Love kanske är ett bättre fynd eftersom det inte går att få tag på via Ebay alls. Jag hade aldrig hört talas om det här lacket innan och köpte det dels på grund av det men även då jag gillar rosa och glitter. Det ser riktigt fint ut i flaskan och jag hoppas att det lever upp till förväntningarna även på naglarna.

DS Couture, DS Vintage, DS Sapphire
De har lacken är de jag är mest nöjd med. Alla tre tillhör de äldre DS-lacken och går för rätt mycket på Ebay, här sparade jag cirka 60-170 kr per lack om jag inte räknar med frakt till Sverige som verkar ligga mellan $8-$40 och det kan man ju inte annat än att vara nöjd med. Dessutom är de ju hur snygga som helst. Den här bilden är tagen inomhus, utan blixt, utan lampor och bara ljus från en molnig himmel och lacken gör ändå regnbågar. Hur snygga kommer inte de här vara till sommaren sen? Jag riktigt längtar till att få ha dem på naglarna.

Alla lack kommer så klart att dyka upp på bloggen för eller senare men är det något av dem som ni är sugna på att se redan nu?

2 kommentarer:

  1. Var har du lyckats rota fram dessa godingarna då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Faktiskt så är allihopa köpta på ett och samma ställe i Jönköping. En nagelsalong som heter Salongen, att titta in där kan jag verkligen rekommendera om du har vägarna förbi Jönköping :) Supertrevlig personal har de med.

      Radera