lördag 29 december 2012

Essie - Where's My Chauffeur?

Nu är ordningen återställd, bloggen är igång igen och här kommer första swatchen efter juluppehållet. Vad jag har förstått det som på andra nagellackbloggerskor är att det inte är speciellt många som läser bloggar över julen i alla fall. Så det kanske inte gör så mycket att det har varit lite lugn på inläggsfronten. Men idag är det som sagt dags igen och jag har valt att visa er ett av Essies vinterlack, nämligen Where's My Chauffeur? Lacket kom ut i årets vinterkollektion Leading Lady och är ett av de lacken jag har nämnt tidigare som ett som jag kanske inte hade pekat ut som ett vinterlack, men snyggt är det!


Where's My Chauffeur är ett ljusblått på gränsen till ljustturkos krämlack. Formulan är så där enligt min åsikt, det första lagret blir väldigt randigt, andra blir bättre men jag valde ändå att göra ett tredje lager för att få det jämnt och snyggt över hela naglarna. Det som däremot väger upp är färgen, jag gillar verkligen det här lacket även om jag anser att det är en sommarfärg snarare än en vinterfärg.
Bilderna är tagna i mitt nya ljustält och jag blev faktiskt riktigt nöjd med dem. De fick ett lite varmare ljus än vad de andra bilderna har fått som är tagna i dagsljus. Vinterljuset just nu är ju extremt grått och tråkigt. Sen behöver jag träna lite mer på att ställa in lamporna rätt och så vidare men det kommer jag säkert att göra allteftersom jag använder det.Jag vill också passa på att be om ursäkt för min gräsliga långfingernagel. Den gick av igår och självklart på min fotograferingshand. Det syns inte så väldigt tydligt på de här bilderna eftersom lacket är ljust men med mörkare lack syns det hur tydligt som helst, så nu är den alldeles sned och ful. Mina naglar tycker verkligen inte om vintervädret som råder nu för de går av och skivar sig som om det inte fanns något roligare att göra.
1 kommentar:

  1. Jag köpte just det här lacket idag och för mig är det ett passande sommarlack. Tack för de fina bilderna!

    SvaraRadera