lördag 22 december 2012

China Glaze - Glistening Snow

Det blev visst ett sent inlägg idag med, men det blir lätt så när jag jobbar i helgen och dagens timmar för att fotografera är få. Nu går vi ju i alla fall snart mot ljusare tider och det känns riktigt skönt om ni frågar mig. Idag tänkte jag visa er ett av China Glazes jullack, nämligen Glistening Snow som kom ut med årets julkollektion.


Glistening Snow är ett vackert glitterlack med mikroglitter i holografiskt silver i en klar bas. Lacket är jättefint i lampljus men i dagsljuset som just nu har stor avsaknad av solsken så försvinner en hel del av glittret. Men det är inte fult för det, utan får en fin grå nyans med en hint av allt glitter istället. Det är ett rätt så kompakt lack men krävde ändå tre lager för att bli helt täckande. Valde att ha två lager Seche Vite över men det var nästintill att det räckte med ett.
Tyvärr hade jag inget annat val än att fotografera lacket i det ljus som finns nu och det tappar därför lite av sin potential på bilderna. Men det här är faktiskt ett väldigt glittrigt lack, tro det eller ej.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar