torsdag 29 november 2012

R: Hare Polish - Rad Cloud

Nu ska ni få se något riktigt fint! Rad Cloud från Hare Polish är ett ljusrosa creme-jellylack med hexagon och kvadratglitter i olika färger och storlekar. Det här är ett riktigt flickigt nagellack och jag bara älskar't.


Vad det gäller glittret så ser jag kvadrater i lila och grönt samt hexagoner i orange, rosa och lila. Formulan är kanon och lacket täcker så bra det kan efter två lager. 


Till skillnad från Pool Party som jag har visat tidigare så framträder även de undre lagernas glitter igenom och Rad Cloud får därför inte lika stark jellymacka-känsla som det blev med Pool Party.


Vad det gäller färgen så är lacket något mer rosa än vad mina bilder visar men som vanligt så kommer inte min kamera direkt överens med lackets färg. Irriterande! Men ni får i alla fall en idé om hur det ser ut och jag lover, det här lacket är hur fint som helst.


Jag kan inte riktigt säga varför men det här lacket får mig att tänka på påsk med påskägg och fjädrar. Kanske för att påsken är en av våra mer färgglada högtider eller också för att jag redan längtar extremt mycket till våren.

2 kommentarer:

  1. Jättefint nagellack! Var gör man av gamla och intorkade nagellack? Slänger man dom i de vanliga soporna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det här är verkligen superfint! Nej, nagellack ska inte slängas i vanliga soporna utan klassas som farligt avfall och ska därför lämnas in på en återvinningscentral. Men med rätt omtanke så behöver det inte torka, det finns speciella thinners som kan rädda nagellack som håller på att torka.

      Radera