fredag 23 november 2012

L: A-England - Lady of the Lake

Idag tänkte jag göra precis som med Color Club Fashion Addict och slå två flugor i en smäll. Idag blir det nämligen både ABC-tema och holofredag. Perfekt va? Turen har nu kommit fram till A-Englands Lady of the Lake och mer svår fotograferat lack har jag nog aldrig stött på. Lila är överlag svårt att fotografera men det här var extremt. Det blir därför inte speciellt många bilder i det här inlägget och ta färgen med en nypa salt. Jag har försökt att komma så nära inpå den verkliga färgen som jag bara har kunnat. Ni får därför ha överseende med lite kassa bilder.


Lady of the Lake som tillhör kollektionen The Mythicals är ett lila holografiskt lack. Lady of the Lake är en litterär figur från medeltiden, ni vet i berättelsen om King Arthus, Lancelot och Merlin. Jag gillar verkligen den idéen som A-England har med sina lack att alla namn på ett eller annat sätt är historiskt, många från litteraturens värld. Tillbaka till lacket. A-Englands holografiska lack har inte en så stark holografisk effekt, det blir inte en tydlig regnbåge men det betyder inte att det inte är ett vackert lack för det.


Valde att lägga in en film i det här inlägget med, det är lättare att få korrekt färg på film än på kort med det här lacket har jag märkt. Vad det gäller formulan på det här lacket så var den rätt tunn men ändå lättlackat. Två lager räckte för att det skulle bli opakt.


Det här var den bästa och mest färgkorrekta bilden jag lyckades ta. Slänger in en till som visar hur färgmissvisande de flesta av mina bilder ville bli. Irriterande! Någon som däremot har lyckats ta bra bilder är SaintBella Beauty så klicka här om ni vill se fler bilder.
2 kommentarer:

  1. Just Lady Lake har jag inte men är väldigt förtjust i de andra i kollektionen. Kanske borde införskaffa mig detta också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de har verkligen lyckats med en kanon kollektion och jag älskar namnen på lacken. Jag älskar det här lacket och tycker definitivt att du bör köpa det men sen är jag ju svag för lila lack med :)

      Radera