lördag 10 november 2012

B: Essie - Bahama Mama

Nagellack nummer två i min ABC-resa är Essies Bahama Mama som kom ut med sommarkollektionen It's Better in the Bahamas 2007. Spontant kan jag tycka att lacket inte är ett typiskt sommarlack utan snarare hade passat bättre i en höstkollektion men det gör det inte mindre vackert för det. Detta är ett av mina absoluta favoritlack just nu och färgen är helt rätt för den här hösten.


Bahama Mama är ett vinrött cremelack med en bra formula och lacket blir opakt på två lager. Färgen är fantastisk vacker och stämmer helt och hållet överens med hur det ser ut i flaskan. 


Det jag älskar med Essie är att deras lack är så hållbara. Det kan ju i och för sig vara olika från person till person men på mig sitter Essies lack som berget och det kan gå flera dagar utan att nagellacket chippar sig och jag måste lacka om.


Det som jag däremot inte är helt överens med är Essies pensel som är rätt bred och det är därför inte svårt att lacka utanför. Är man inte riktigt försiktig så går det åt en hel del städning efter lackningen men helt klart värt det enligt min mening. Det här lacket kommer utan tvekan att pryda mina naglar en hel del i höst och vinter.

1 kommentar: