lördag 17 november 2012

G: China Glaze - Glitter All The Way

Då var det lördag igen och vad passar bättre än ett riktigt gnistrande partylack. Glitter All The Way är det första lacket jag testar ur China Glaze's julkollektion Holiday Joy som kom ut nu 2012. Det släpptes tillsammans med sex andra glitterlack, två shimmerlack och tre cremelack. Överlag en helt okej kollektion men kanske inget direkt märkvärdigt med klassiska julkollektions färger även om det finns en del lack som jag är nyfiken på att testa av dem ändå och som garanterat kommer dyka upp på bloggen senare.


Glitter All The Way är ett av två multiglitter ur kollektionen och det här består av glitter i grönt, rött, lila och guld. Det är ett opakt glitter som passar både som layering och för sig själv. På bilderna är det två lager vilket jag tyckte räckte men det är möjligt att det hade blivit ytterligare opakt med ett lager till.


De olika färgerna på glittret snappar upp ljus olika bra och nagellacket ser därför olika ut beroende på i vilket ljus du ser det. Jag upplever att grönt och lila är de färger som sticker ut i mörkare ljus medan guld tar överhanden i ljusare miljöer. Jag gillar den här egenskapen med lacket eftersom det ger det lite av ett eget liv.


Glitter All The Way är något av det ultimata partylacket och det drar verkligen blickar till sig. Jag har inte haft på mig det i lite mer än en dag men fått en massa komplimanger för mina naglar. 


Sen får det kanske mig att tänka mer på nyårsafton än julafton men det är en smaksak. Vad det gäller jul så är jag nog väldigt traditionell av mig och har svårt att tänka mig något annat lack än rött, skulle möjligtvis vara grönt i så fall.


3 kommentarer:

 1. Snyggt :) Är lite sugen på julkollektion iår, och framför allt Cirque de soleil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Cirque de solei tycker jag också verkar riktigt lockande. Kommer nog inte kunna hålla mig borta från dem speciellt länge :P

   Radera
 2. Ett lager till hade nog inte skadat men det är ett riktigt läckert lack oavsett:)

  SvaraRadera