söndag 18 november 2012

H: Nubar - Hyacinth Sparkle

Idag tänkte jag att det är det dags att visa ett av mina få Nubar-lack. Hyacinth Sparkle är ett lila glitterlack som släpptes våren 2010 i kollektionen med just namnet Sparkle. Det blir en hel del glitter under den här ABC-resan märker jag, men var gör det när glitterlack är så underbart?


Hyacinth Sparkle består av jämnstort glitter i lila eller lavendel skulle man kunna säga. Formulan är fantastisk och det krävs enbart två lager för att lacket ska bli helt opakt, det är inga bekymmer alls att fördela glittret jämt över nageln. En drömformula för ett glitterlack helt enkelt.


När jag såg lacket i flaskan blev jag lite besviken och tänkte att det här inte alls skulle bli så snyggt som jag trodde men oj vad jag hade fel. För det här är glittrigt vill jag lova. Mina naglar bokstavligt talat strålar och inga foton i världen skulle kunna göra det här lacket rättvisa.Hyacinth Sparkle är det enda lacket som jag skaffade ur Sparkle-kollektionen och det ångrar jag nu. Efter att ha testat det här kan jag inte annat än säga att jag är ENORMT sugen på att skaffa de resterande lacken ur kollektionen med.

Har du något av lacken från Sparkle-kollektionen? Vilket/Vilka? Eller vilka skulle du vilja ha?


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Oj Lela, jag är visst inte van vid Blogger på mobilen och råkade ta bort din kommentar. Jag såg att du visade Medow Sparkle härom dagen, riktigt snyggt! Det kommer definitivt bli fler Sparkle-lack här hemma hos mig :)

      Radera