torsdag 16 maj 2013

Isadora - Knock Out Pink

Jag tror att rosa är den färgen som är mest representerad i min samling och samtidigt en av de färger som ni inte får se på bloggen så ofta. Egentligen vet jag inte vad det beror på mer än att jag kanske har gått från att ha rosa som favoritfärg på naglarna till att tycka att den är lite vanlig och tråkig. Det finns ju så många andra fantastiska färger som jag har fått upp ögonen för och som drar till sig min uppmärksamhet och då faller väl tyvärr de rosa lacken lite i glömska. Men igår när jag skulle lacka om inför idag så var jag helt plötsligt hur sugen på rosa som helst och därför blev det också ett rosa lack som fick komma fram i strålkastarljuset idag.

I think that pink is the color that is most represented in my collection but still on of the colors that you don't get to see at the blog very often. I don't really know why except that it used to be my favorite polish color but that I know find it somewhat regular and boring. There are so many other colors that have caught my attention and then I forget about the pink ones. But yesterday when I were going to do my nails for today I suddenly got a huge craving for pink and therefor that's the color that's in the spotlight today.


Isadoras Knock Out Pink fick följa med mig hem i förra veckan och är ett av deras lack som släpptes med Poolside-kollektion som släpptes nu inför sommaren. Det är inget unikt rosa på något sätt men ändå väldigt fint. Jag dras gärna till den här typen av rosa nyans, den lite fuschia-aktiga.

Isadora's Knock Out Pink came home with me last week and it is one of their polishes from the Poolside Collection that was released for this summer. It's not a unique pink in any way but still very nice. I tend to love this kind of pink shade, the one that's slightly fuschia.
Precis som det nästan alltid är med Isadora så har även det här lacket fantastisk formula. Två lager räcker och lacket torkar supersnabbt. Ja, jag gillar verkligen det här lacket.

Just like it almost always is when it comes to Isadora this polish has a fantastic formula. Two coats is enough and the polish dries super fast. Yes, I really like this polish.


22 kommentarer:

 1. Hihi så var det för mig med, hade nästan bara rosa och rätt hemma innan jag blev lacknörd, nu är rosa i minoritet här hemma....:-)
  Men visst jag kan fortfarande uppskatta en fin rosa, och den här var läcker. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosa är absolut fortfarande fint, det har helt plötsligt börjat kännas så vanligt bara :P

   Radera
 2. Hihi rosa har aldrig varit en favvo här men se jag har hittat ngr nyanser jag gillar tex den du visar här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den här nyanser är verkligen läcker!

   Radera
 3. Jag gillar denna typ av fuschia pink - vacker lack!

  SvaraRadera
 4. Isa Dora alltså... de går från klarhet till klarhet. Nej, detta var väl inget unikt lack, men lika fantastiskt ändå, nu fick jag riktigt mycket sommarkänslor när jag fick se dessa bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Isadora gör fantastiska lack och den här våren har de släppt så mycket snyggt så jag blir helt till mig.

   Radera
 5. Just den här typen av rosa nyans gillar jag. Den är riktigt snygg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om jag gillar många nyanser av rosa så är det här helt klart min favorit :)

   Radera
 6. Mkt fin rosa färg :) har sett det i butikerna :)
  Jag ser tyvärr ingen länk till min blogg, jag har lagt upp dig nu men jag vill gärna att du länkar till mitt inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, jag hade inte koll på att du hade Pink Thursday. Ska länka till dig i fortsättningen om jag råkar pricka in rosa lack på torsdagar :)

   Radera
 7. Svar
  1. Det är den verkligen :) Har hittat så många snygga sommarlack det senaste att sommaren inte kommer räcka till :P

   Radera
 8. Riktigt snyggt! Köper sällan Isadora längre, dock. Riktigt dyrt milliliterpris och så känns det som att de försöker blåsa en genom att få flaskorna att se större ut.
  Jag har nog också flest rosa lack. Använder rosa ganska ofta, tänker att det är tråkigt, men trivs så himla bra i det så vad fan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja milliliterpriset stoppar mig med men jag brukar passa på när det är rea vilket det nästan alltid är på ett eller annat sätt :)

   Radera
 9. Superhärlig rosa! Isadora gör ofta härliga sommarlack, inte utan att man blir lite sugen...

  SvaraRadera