lördag 6 april 2013

Orly - Orange Punch

Det har trillat in en hel del nya lack det senaste och det är ju så svårt att låta dem stå oavsett hur många otestade lack man har sedan tidigare. Därför får ni se ett av de nyaste medlemmarna till min lackfamilj redan idag. Ett av Orly-lacken som jag beställde på CheapSmells rea är först ut.


Orange Punch släpptes hösten 2009 i Orlys Halloween-kollektion Haunted. Det är ett neon-oranget crellylack som går i en viss röd ton. Det är otroligt färgstarkt och trots att jag ändå tycker att bilderna av det blev rätt bra så är lacket faktiskt ännu mer oranget. Att det ska vara så fasligt svårt att fånga neonlack! Jag vill ha mer dammiga orangea nyanser till Halloween och tycker nog att det här är ett bättre sommarlack men snyggt är det oavsett.Lacket är lite skirt, så som crellylack gärna är, men det täcker bra på tre lager även om en viss VNL finns kvar. Det var inga problem att lacka med det och torktiden var kanon. Däremot torkar det lite matt vilket kanske inte är så förvånande med tanke på att det är ett neon, men det är inget lite Seche Vite inte råder bot på.

Translation: A lot of new polishes has dropped down my mailbox lately and it's so hard to leave them alone even though I have a lot of untried polishes since before. Therefor you get to see one of the newest members to my polishfamily already today. One of the Orlys that I ordered from CheapSmells' sale is the first one out. 

Orange Punch was released in the fall of 2009 with Orly's Halloween collection Haunted. It's a neon orange crelly who has a bit of a red tone to it. It is extremely colorful and even though I think that the pictures of it is pretty good the polish is actually even more orange. Why should it be so difficult to capture neon! I want more dusty orange colors for Halloween and think that this is a better color for summer but it's gorgeous either way.

The polish is a bit sheer, as the crelly it is, but it covers alright in three coats even if there still is some VNL left. It was no problem using it and it dried fast. Although it dries matte which isn't so surprising since it's a neon but that's nothing that a little Seche Vite can't fix.

26 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja det här är galet snyggt och galet orange :)

   Radera
 2. Vilken härlig orange! Nu måste jag erkänna att jag blir riktigt riktigt sugen... Jag vill ha sommar nu!

  SvaraRadera
 3. Det var riktigt snyggt!!! :)

  SvaraRadera
 4. Jättefin färg, du fångar den verkligen! Och påminner om att jag saknar just neon-orange i samlingen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Neon-orange saknades för mig med tills det här kom.

   Radera
 5. KA-POW! En sådan här orange har jag ju faktiskt inte..! Har mer dammiga isåfall, så jag kanske får visa några "halloween-orange" snart då? ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är verkligen KA-POW :D Haha, ja visa lite halloween-orangea ;)

   Radera
 6. Läckert värre :)
  jag kör oxå orange idag

  SvaraRadera
 7. Neoner är läckert men jag har just upptäcke att orange ligger EXTREMT långt utanför min comfortzone (sitter just nu med orange lack på naglarna som en bas för en framtida nailart och är på väg att krypa ur skinnet) Det ser MYCKET snyggare ut på dig än på mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också jättesvårt för orange tidigare men nu vågar jag mer och mer vad det gäller starka färger. Hade svårt för gul och grönt innan med och nu älskar jag ju de färgerna :)

   Radera
 8. Snyggt!! Jag blir glad av att titta på det! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en uppiggande färg :)

   Radera
 9. Himla snyggt med orangea neoner! Har ett hemma men jag är nog lite blyg för att bära det... men nu blev jag sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är så roligt med nagellack. Jag vågar sällan ha färgglada kläder på mig men på naglarna är det inget problem :)

   Radera
 10. Fiiint! Kanske man borde införskaffa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag helt klart :) Perfekt sommarfärg.

   Radera