fredag 5 juli 2013

Holofredag: China Glaze - Galactic Gray

Jag kommer inte ihåg när jag var med på Holofredag hos Skimmerskuggan senast och efter att ha tittat i bloggens arkiv så inser jag att det var i mitten av april. Det är ett tag sedan nu och jag tyckte definitivt att det var dags att vara med igen. Sist försökte jag ta mig igenom China Glazes Hologlam-kollektion och eftersom jag inte har hunnit klart med det än så fortsätter jag där jag slutade.

I can't remember last time I participate in Holo Friday at Skimmerskuggans and after having a look in the blog's archive I realize that it was in the middle of April. That is a while ago and I definitely think it's time to take part in it again. Last time I tried to go through China Glaze's Hologlam collection and since I didn't managed to finish I thought that I should continue where I stoped.


Jag vet att jag har sagt det förut men jag bara måste säga det igen, jag är så glad att jag tillslut bestämde mig för att köpa hela Hologlam-kollektionen för de här lacken är underbara, varenda ett av dem. Galactic Gray är absolut inget undantag och jag gillar det extra mycket eftersom jag inte har något annat holografiskt grått lack.

I know that I have said it before but I have to say it again, I'm so happy that I finally decided to get the whole Hologlam collection because these polishes are gorgeous, every single on of them. Galactic Gray is definitely no exception and I like this one even more since I don't have any other holographic grey polishes.Som flertalet av Hologlam-lacken så är även Galactic Gray riktigt holografiskt och bildar fina regnbågar i solen, det är däremot inte holografiskt i skuggan vilket jag har märkt att andra lack ur kollektionen är. Galet snyggt är det i vilket fall som helst. Nu måste jag testa resten av lacken med, det finns ju en massa skönheter här.

As mostly of the Hologlam polishes Galactic Gray is also really holographic and creates beautiful rainbows in the sun, it isn't holographic in the shade though as a few of the other polishes from the collection are. It's still crazy beautiful though. Now I have to try the rest of the polishes too, there are some stunning beauties here.


6 kommentarer:

  1. Färgen och holoeffekten är underbara!

    SvaraRadera
  2. Underbart! Jag älskar mörka holosar! Det är lite mer umpf i dom ;)

    SvaraRadera
  3. Galactic Grey är verkligen underbart och Hologlam är verkligen en kanonkollektion!:)

    SvaraRadera